Bianca Dragusanu, prima reactia dupa inceperea procesului de divort dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu!

Bianca Dragusanu este decisa sa isi refaca iar viata. Dupa doua casnicii esuate, blondina spune ca este mai fericita ca niciodata si trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei.

Fosta prezentatoare a fost casatorita cu Victor Slav, cu care are si o fetita, Sofia, iar in anul 2019, Bianca s-a casatorit cu Alex Bodi. A doua casnicie a fost una cu nabadai, presarata cu certuri, despartiri si impacari. Intr-un final, cei doi si-au spus adio, iar fosta prezentatoare Tv,  a trecut la urmatoarea cucerire.

Invitata in emisiunea lui Teo Trandafir, Bianca a spus ca se va recasatori: “A treia oara e cu noroc”

Ce a facut Bianca Dragusanu dupa inceperea procesului de divort dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu!

Publicitate

A reinceput procesul de divort dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu. Bianca Dragusanu si-a luat fanii prin surprindere. Fosta sotie a lui Victor Slav a postat pe retelele de socializare o fotografie cu un inel superb, unul ce pare de logodna. Acest inel scump s-ar putea sa fie chiar din partea lui Gabi Badalau.

Citeste si articolul :   Mezinul Clejanilor, dezvaluiri uluitoare din Thailanda

Catalin Botezatu a spus ca vrea sa le fie nas de cununie.

“Daca Bianca n-are nas, ma ofer eu, ma duc ca nas la nunta ei cu Gabi Badalau. Ma bucur ca Bianca si-a gasit jumatatea, sper ca de data aceasta sa fie o casatorie mai lunga, la cat e de naravasa. In viziunea ei, un barbat trebuie sa aiba bani, adica chischirei, sa taca, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca stie ca eu tin mult la ea, ca o iubesc mult!”, a declarat Catalin Botezatu

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.