Scandal mare in familia Badalau dupa acuzatiile Claudiei Patrascanu. Matusa lui Gabi Badalau nu mai tace

Procesul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau a tulburat spiritele in familia lui Nicolae Badalau. Fosta nora, Claudia Patrascanu, a facut acuzatii grave la adresa soacrei.

Claudia a acuzat-o pe mama lui Gabi Badalau ca i-a luat banii pe care ii casigase din concerte. Persoane din anturajul familiei Badalau au dezvaluit la emisiunea emisiunea lui Dan Capatos, ca Nicolae Badalau, tatal lui Gabi Badalau, si-ar fi iesit din fire dupa procesul celor doi.

Badalau Senior vrea sa se implice in procesul dintre fiul sau si Claudia Patrascanu si doreste sa vorbeasca cu avocatii lui Gabi sa-i faca plangere penala Claudiei Patrascanu pentru violarea corespondentei, dupa ce cantareata a facut publice mai multe mesaje transmise intre membri familiei Badalau. De asemenea, aceleasi persoane au spus ca Nicolae Badalau i-ar fi zis fiului sau ca nu trebuia sa se afiseze cu femei ca Bianca Dragusanu, si Daniela Crudu.

Gabi Badalau si Bianca Dragusanu au fost in vacanta in Maldive. Claudia Patrascanu a spus ca sotul ei vrea sa se casatoreasca cu Bianca.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, prima reactia dupa inceperea procesului de divort dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu!

Matusa lui Gabi Badalau rupe tacerea

Cerasela Tudor, matusa lui Gabi Badalau, a vorbit si ea la emisiunea lui Capatos. Femeia a luat apararea nepotului Gabi Badalau si facut acuzatii grave la adresa Claudiei Patrascanu si a mamei acesteia.

“Mama ei statea cu copiii platita. Soacra ei ii dadea mamei ei 25 de milioane ca sa stea cu nepotii ei. Claudia nu a fost data afara. Aceasta femeie se da drept credincioasa si isi blestema soacra. Ea a fost tinuta in puf, ca o regina. Cumnata mea nu facea diferente intre ea si fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea si a mamei sale. Si mormantul tatalui ei i l-a facut. Ea canta pe 500 de euro, cum sa-i fure soacra-sa banii astia? Ca jumatate se duceau pe masina, pe hair-stilisti. Claudia e bipolara, daca nu esti de acord cu ea, nu mai vorbeste cu tine, te blesteama. Nicu (n.r. Nicolae Badalau) e oripilat de ce se intampla. Claudia a ajuns sa le trimita mesaje cu injurii”, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.

Citeste si articolul :   Andreea Banica, chemata martor in procesul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau: „A fost data afara din casa"

Claudia Patrascanu, acuzatii la adresa lui Gabi Badalau: ” Juca la cazino banii mei de chirie din apartament”

“Voi demonstra ca avem un contract de mediere unde am stabilit niste lucruri pentru binele copiilor. In primele sase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul si mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui. Vreau banii mei din garsoniera pe care am vandut-o! Banii de la nunta mea. Aceasta femeie, mama lui Gabi Badalau, venea si-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat in strada. Eu cand l-am cunoscut pe Gabi, in 2014, era falit, eu aveam apartament, masina. Le-am vandut. Badalau juca la cazino banii mei de chirie din apartament! “, a declarat Claudia Patrascanu.