Oana Roman, momente grele dupa operatia mamei sale: “Trebuie sa fim puternici”

Oana Roman a vorbit despre starea de sanatate a mamei sale, dupa ce a fost operata de urgenta! Vedeta a declarat ca din cauza masurilor luate in pandemie, nu poate fi alaturi de Mioara Roman, cea care i-a dat viata, dar are incredere in cadrele medicale.

„A suferit o interventie azi-dimineata, dar eu nu am putut sa ma duc langa ea si nici dupa nu am voie sa intru in spital. Este destul de greu de dus, iar cei de la spital sunt extrem de stricti cu aceste reguli. Dar m-au sunat sa imi spuna ca a iesit din operatie si ca este ok. Mi-au spus ca va ajunge in salon, dupa-masa, iar atunci ma vor suna ca sa mi-o dea la telefon.”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

De asemenea, Oana Roman a spus ca vineri, mama sa va fi externata.

„Recuperarea este usoara, iar vineri o pot lua acasa. (…) Sunt mai linistita ca stiu ca a iesit ok din operatie si astept sa vina si Catinca cu mine sa o luam acasa. Miercuri am internat-o pe mama, am fost stresata saptamana trecuta, dar asa e viata multora unora dintre noi. Trebuie sa fim puternici, sa le ducem si sa vedem partea buna. Mama e bine, totul e spre bine.”, a mai spus Oana Roman.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.