Claudia Patrascanu, acuzatii grave la adresa mamei lui Gabi Badalau: „Imi lua banii…”

Scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau s-a trensformat intr-un adevarat razboi.  In urma deciziei instantei de amanare a procesului de divort dintre cei doi, artista a lansat o serie de  acuzatii grave la adresa mamei lui Gabi Badalau.

Artista avorbit despre ceea ce s-a intamplat de-a lungul mariajului cu Gabi Badalau! Alaturi de Claudia s-a aflat Andreea Banica, in calitate de martor, pentru a povesti ceea ce s-a intamplat in momentul in care a fost data afara din casa afaceristului, cu tot cu copii.

„Astazi m-am reintors in povestea mea. Nu mi-a fost bine emotional. Dar pentru copiii mei trec. De atata suferinta, umilinta, aveam cu -10 kg. A fost violent, dar nu sa ma loveasca practic. Sunt o femeie puternica. Dar a avut tentativa de a lovi 2 usi in casa.”, a declarat Claudia Patrascanu.

De asemenea, Claudia Patrascanu spune ca in cateva zile va fi ziua fiului cel mic si chiar daca isi doreste ca tatal lui sa vina, ii este teama din cauza vestii pe care a aflat-o.

„Martora lui este carantinata si nu s-a prezentat. Copiii sunt pe perioada timpului meu. Gabi trebuie sa vina, nu am nimic impotriva, doar ca acum spunand ca menajera lui este carantinata, el locuind cu menajera, mi-e teama. Nu vreau sa iau COVID.”, a mai spus artista.

Publicitate

Claudia Patrascanu, acuzatii grave la adresa soacrei

Mai mult, Claudia Patrascanu a vorbit si despre chinurile la care a fost supusa familia Badalau, atunci cand a fost intrebata de un reporter ce ar vrea sa primeasca la partaj.

Artista a povestit ca mama lui Gabi Badalau i-a luat banii de pe concertele la care a cantat, pentru a-si cumpara genti:

“In primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatal copiilor mei de la mine? Intrebati-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul si mobila din casa, unde dorm copiii. Eu nu ma gandesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din inchiriat garsoniere. Vreau banii de la motul copiilor pe care i-a luat. Si el i-a luat ca sa isi ia un escavator.

Citeste si articolul :   Lidia Buble, adevarul despre relatia cu Razvan Simion

Am muncit in firmele familiei Badalau si nu am luat niciun ban. Soacra mea venea si imi lua banii de la cantari, ca voia sa isi ia genti. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe strada. Nu m-a luat dintr-un club. Cand m-am casatorit cu Badalau a fost pentru ca m-am indragostit de el. Si ca sa fiu aruncata in strada si sa mi se ia absolut tot… pe mine ma poate discredita cat vrea. Sunt o mama impecabila pentru copiii mei.

Eu cand l-am cunoscut pe Gabi era falit. Eu aveam treaba mea cu muzica, aveam un apartament, o masina. Apartamentul l-am vandut ca sa pot sa imi achit creditul. Pe mine ma penalizau bancile, din cauza jocurilor lui Gabi la cazino.”, a declarat Claudia Patrascanu, potrivit Antena Stars.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.