Gabi Badalau a rabufnit: “Am inselat-o! Mi-a cerut 15.000 de euro si un apartament”

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au aprins si mai tare scandalul. Fiul lui Nicolae Badalau a facut primele declaratii despre  Claudia.

Afaceristul a mers la Constanta, la casa Claudiei Patrascanu, de unde trebuia sa-si ia copiii, potrivit termenului dat de instanta. Claudia Patrascanu nu a vrut sa-i dea copiii.

“Azi asteptam copiii acasa, rezervasem sa-i duc la munte. Am stat pana la 5 la poarta. Nu m-a lasat nici sa-i vad. Dupa doua saptamani de stat la ea, copiii sunt influentati. Copiii cand vin la mine imi zic.! De sase luni m-a blocat pe video, nu pot sa-i vad pe video. De doi ani de zile eu ii sustin financiar si pe ea , si pe copii. Nu le lipseste nimic copiilor si nici ei” a declarat Gabi Badalau la Antena Stars.

“O sa-i fac plangere penala. Claudia ma santajeaza cu copiii. Acum cateva luni am primit o hartie in care Claudia imi cere 15.000 de euro si un apartament, plus cheltuieli cu scoala copiilor”, a mai spus Gabi Badalau.

Publicitate

Acesta sustine ca sotia sa isi doreste custodia exclusiva a celor doi baieti ai lor si a cerut la tribunal testul anti drog sustinand ca Gabi Badalau se drogheaza.

Citeste si articolul :   Madalin Ionescu a facut anuntul la 10 ani de la casatorie. Adevarul despre divortul de Cristina Siscanu

“Am inteles ca ea ar vrea custodie exclusiva, de aceea ma acuza ca sunt traficant. Luni am programare la IML sa fac testul antidrog. In nici un caz nu pot sa-i dau 15 000 de euro, eu consider ca-i ajung 2000-3000 de euro. Eu platesc tot, scoala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt asa de mari ca sa-i dau 15.000 de euro. La cum se poarta acum, cred ca s-a maritat cu mine pentru bani”, a mai spus Badalau.

Gabi Badalau:” Nu o pot ierta”

“Eu nu am incredere in ea, ea ne inregistra in casa cand vorbeam de afaceri, trimitea la DNA. Am fost chemat la DNA. M-au audiat si am primit neinceperea urmaririi penale. Ce inseamna “praduiala” asta? Fereasca Dumnezeu sa ma apuc sa dau inregistrari cu ea! Am ajuns la disperare! Ea a incercat sa ne impacam, dar nu o pot ierta”, a mai spus Gabi Badalau.

Publicitate

De ce s-a ajuns la divort

“Ea a fost respectata la noi acasa. A avut nu stiu cate bone, eu nu am dat o palma niciunei femei, parintii mei o tratau bine. Ce cariera avea ea? Era vreo Delia sa cante pe 10000 de euro? Recunosc ca am inselat -o! De atunci traiam numai in stres. Ma punea sa-i dau video unde merg”, a mai spus afaceristul.

Citeste si articolul :   Scandal mare in familia Badalau dupa acuzatiile Claudiei Patrascanu. Matusa lui Gabi Badalau nu mai tace

“A zapacit-o cu mesaje pe Bianca!”

“Nu-mi place sa vorbesc de viata personala. Dar a zapacit-o pe Bianca cu mesaje Claudia”, a mentionat Badalau.

Claudia Patrascanu, reactie dura

“Ce a spus acum Gabi inteleg ca el inca are ura pe mine. I-am facut plangere pentru amenintare cu moartea, ca nu respecta programul de intalnire cu copiii. Ma socheaza ce spune Gabi cu plangerile facute de mine la DNA. Eu nu l -am inregistrat niciodata, nu aveam cand, pentru ca el nu venea acasa. Daca Gabi face asa afirmatii, sa vina cu dovezi. Azi trebuia sa vina sa copiii. Le-am facut valiza. I-am pregatit si intrebati-l cum plangeau copiii. Copiii vin si spun ce spune Gabi despre mine, ca sunt urata si proasta. Exista un contract de mediere. Eu nu i -am cerut banii aia, 15 000 de euro. Sa vina cu hartia. Eu nu traiesc din cele 25 de milioane pe luna pe care ni le da Gabi. In 2019, el si-a facut acea amanta, a fost un scandal monstru. Vazand cat a cheltuit cu acea amanta, eu am cerut o suma, dar nu asa de mare. Este mincinos! Eu mi-am dorit acest divort. El a venit acum doua saptamani la mine si a sarit sa ma pupe”, a declarat Claudia, in aceeasi emisiune la Antena Stars.

Citeste si articolul :   Reghecampf ii da replica lui Gigi Becali: "Sunt lucruri care puteau fi discutate intre doi barbati"

ClaudiaPatrascanu  a negat si ca i-ar fi trimis mesaje Biancai Dragusanu. “Nu stiu ce mesaj i-am trimis eu Biancai. Pe mine nu ma intereseaza relatia lui cu Bianca Dragusanu. Nu am jignit-o. Sa dea ea mesajele. Dinspre partea mea sa fie barbat si sa divorteze mai repede. Probabil ca in curand Bianca va sta la masa cu copiii mei”, a mai declarat Claudia.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.