A sosit ziua cea mare. Primele imagini cu Gina Pistol insarcinata. Viitorul tatic a insotit-o la ginecolog

Smiley si Gina Pistol formeaza, poate, cel mai inchegat cuplu din showbiz. Amandoi sunt celebri si frumosi, dar si-au tinut relatia departe de ochii lumii. De curand a aparut vestea ca Gina Pistol este insarcinata, dar cei doi nu au anuntat oficial. Din spusele apropiatilor, acestia, nu vor sa spuna nimic pana nu afla ca totul decurge perfect.

Din spusele apropiatilor, prezentatoarea TV ar fi insacinata in trei luni. In urma cu doua zile, cei doi viitori parinti au fost filmati la o clinica de obstetrica ginecologie din centrul Bucurestiului, de fotoreporterii Click

Gina Pistol a aparut intr-o rochita lejera ce ascunde rotunjimile sarcinii. Alaturi de Smiley, frumoasa prezentatoare intrat in clinica, unde a stat aproximativ doua ore, pentru consult si analize speciale care se fac in primul trimestru de sarcina.

Cei doi au purtat masca, asa cum se procedeaza in pandemie, potrivit normelor impuse de autoritati.

Gina Pistol si Smiley s-au afisat ca si cuplu dupa 3 ani de relatie. Cei doi locuiesc impreuna in vila lui Smiley din Cernica.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, prima imagine cu fetita in brate

De curand, Gina Pistol, a postat un mesaj pe Instagram.

„Eu nu am o problema cu cei care nu ma plac. Absolut deloc. La randul meu, am antipatii si simpatii pentru anumite persoane. Insa ma deranjeaza atunci cand rautatea (gratuita) si prostia se intalnesc in acelasi om.

Nu-i inteleg pe cei care cauta nod in papura si arunca cu pietre, doar pentru simplul motiv ca este cool sa te exprimi liber, chiar daca exprimarea asta libera inseamna jigniri si instigare la ura. Cu astea am eu o problema…Dar…trec printr-o perioada atat de frumoasa, incat, pentru binele meu, prefer sa le blochez accesul la contul meu. Sa se duca linistiti in nelinistea lor sufleteasca” a mentionat Gina Pistol, pe contul sau de Instagram.

Autor