Scandal mare intre Elena Marin si Zanni de la Survivor: “Baba cloanta, cotoranta”

Zanni si Elena Marin de la Survivor s-au certat crunt. Totul a pornit de la faptul ca Zanni iar fi furat mancarea Elenei. Cei doi au ajuns sa-si spuns cuvinte grele, iar Elena a inceput chiar sa planga. Catalin Morosanu a intervenit.

Elena Marin si Zanni, scandal la Survivor

Zannidache si-a iesit din pepeni in momentul in care a fost acuzat de Elena ca i-a furat mancare si a incaput sa o jigneasca.

“Termina mai repede ca te-am lasat prea mult sa vorbesti prost! A fost o seara in care m-ai facut caminist. Daca iti permiti sa ma tragi pe mine de urechi vreodata! Baba cloanta, cotoranta, ca-ti mai zic o data. Daca tu imi spui mie ca ti-am furat mancarea, iti mai spun o data, arunca-te in foc! Sari in foc in… Daca tu iti permiti sa imi spui mie ca ti-am furat mancarea si o fura Alexandra Stan, ca a recunoscut cand a plecat ca ti-a furat-o…”, a spus, revoltat, Zannidache.

Elena s-a abtinut cat a putut sa nu reactioneze, dar la final a izbucnit.

„Nu ma pot injosi la nivelul tau, imi pare rau. Nici macar nu am cum sa port un dialog cu tine, caracterul meu si educatia nu imi permit”, i-a spus Elena Marin lui Zannidache.

Catalin Morosanu a fost cel care a sarit in apararea Faimoasei si i-a spus lui Zannidache ca nu asa se comporta un barbat intr-o discutie cu o femeie.

Scandalul izbucnit in tabara Faimosilor de la Survivor Romania 2021 a continua si in Consiliu.

„Sunt un pic sensibila pentru ca am avut o discutie foarte aprinsa inainte de consiliu. Sunt afectata, indurerata, ma simt pusa la zid, atat eu cat si familia mea si nu numai. Imi este greu, exact asa cum am zis. Nu m-am cerut acasa, numa cer acasa, dar asta nu inseaman ca nu ma afecteaza, ca nu imi este greu. Ma simt singura, nedreptatia si cred ca orice conflict si lucru pe care vrem sa il spunem ar trebui spus frumos, nu sa ne injuram de familie, de mama, de oameni care au trecut in nefiinta pentru ca nu e normal si nu e uman. Cu Zanni am avut discutia aprinsa.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, drama care i-a marcat copilaria: "Maica-sa, dupa ce a nascut-o, la trei zile a lasat-o si a plecat"

Am fost la spital cand nu m-am simtit bine, nu stiu ce s-a intamplat pentru ca mi-a fost povestit de Georgiana.

Au inceput sa dea in varsta mea, in parul meu alb, in faptul ca sunt cotoroanta si nici nu pot sa reproduc lucrurile astea. Ma scuzati. Mi-au fost furata de mai multe ori mancarea. Nu am spus de la inceput, cei care mi-au fost alaturi au spus ca am gresit ca nu am spus. Cand am fost mai vocala, unul dintre oamenii pe care i-am banuit au fost Zanni si a inceput un conflict.

Sper ca acasa sa se fi vazut ca eu i-am spus ca poate fi si el cel care a furat dar nu am certitutinea. Am vrut sa vorbesc sa vad daca cineva stie ceva. Nu puteam sa acuz fara sa stiu. El spune ca acest conflict a inceput pentru ca l-am acuzat pe el, lucru care nu este adevarat”, a spus Elena Marin plangand.

Citeste si articolul :   Ce s-a intamplat intre Zanni si Ana Porgras dupa ce s-a terminat Survivor

Zanni s-a enervat pe Elena

„Nu imi sta in fire sa plang fara motiv, plangem cu motiv. O sa incerc sa am un discurs si sa raspund si in avans. La inceput am spus ca sunt salbatic si sa ma distrez, nu ma asteptam sa ajuns sa fiu atat de salbatic. E legea junglei.

Dar nu o sa accept sa fiu mancat de niste persoane care au un chip mai digerabil decat al meu, au o atitudine mai convingatoare pentru ca eu am un stil mai controversat. Nu ram suta la suta constient in ce ma bag. Imi cer scuze pentru tot ce am spus si ce am facut in aceasta emisiune, imi cer scuze pentru reactiile pe care le voi avea. Stiu ca atitudinea mea nu este acceptata asa usor. Ma lupt cu oricine pana la disperare. Eu stiu clar, nu imi place de Elena deloc, o vad cea mai falsa. Mi-a spus ca o marginalizeaza toata lumea, i-am spus ca eu nu o plac deloc.

Dupa o discutie cu cineva a venit la mine convinsa ca eu i-am furat mancarea. Eram la foc, nu am mai dormit de nervi, si am simtit sa o jignesc si eu inapoi si m-am abtinut. S-a intamplat a doua oara sa i se fure portia, eu am facut un pas spre ea, am vorbit si ne-am impacat. Dupa o zi sau duoua i s-a furat iar ceva si eu eram putin mai departe si ea m-a tras pe mine de ureche in privire si atat a fost. Nu cred ca aici este un loc in care sa fiu elegant. Am crezut ca nu o sa ma cert cu nimeni, nu exista menajare.

Citeste si articolul :   Draga Olteanu Matei. Ce mai face si cum arata la 87 de ani

Cand m-a tras a doua oara pe mine de ureche mi s-a rupt filmul si asta sunt. Nu o sa o las pe Elena Marin sa imi spuna asa ceva si nici nu pot sa am o conversatie cu Elena Marin. A indraznit sa imi spuna „caministule”. Daca ma faci caminist, eu imi asum ca am stat la camin si iti demonstrez eu.

Cand ajung acasa o sa imi cer scuze, o sa fiu calm, toata lumea stie ca sunt foarte calm. Nu imi place de multi de aici, dar asta este. Nu a injurat-o nimeni cum spune ea. Morosanu m-a amenintat cu bataia, mi-au mai spus si altii. Femeile cauta sa deschida o usita de fiecare data sa se afirme. Caut si eu sa ma afirm, dar nu planga, eu pot sa ma afirm si cand tac”, a spus Zanni.

Autor