Dani Otil este cel mai fericit proaspat tatic. Gabriela Prisacariu a nascut! Prima imagine cu bebelusul

Dani Otil este in culmea fericirii. Gabriela Prisacariu a nascut in aceasta dimineata un baietel perfect sanatos. Cei doi au devenit parinti pentru prima data. Frumoasa blondina a postat o imagine pe retelele de socializare cu micutul!

Gabriela Prisacariu a nascut . Sotia lui Dani Otil a postat pe retelele de socializare prima poza cu micutul ei. Iata primele fotografii postate de aceasta!

Publicitate

Vedeta a ales sa isi tina fanii la curent pe retelele de socializare, in ceea ce priveste nasterea ei cu mai multe fotografii cu cel mic.

Gabriela Prisacariu a scris si un mesaj emotionant pe contul sau de socializare. ”M-am topit”

Proaspetii parinti au declarat in urma cu cateva zile ca nu au reusit sa-i puna un nume micutului, din cauza prietenilor si rudelor, de aceea porecla celui mic era ”Carcel”.

”Copilul nu are nume deocamdata, il cheama ”Carcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este si prieten, a scris in dreptul numelui pe fise, copilul fara nume, caci a zis ca nu poate, nu se cade sa scrie ”Carcel”. Dar jumatate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii si rudele mele cainilor lor! Ca nu le mai zice acum la caine Labus, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poti”, a declarat prezentatorul matinalului Neata cu Razvan si Dani, de la Antena 1.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.