Surpriza mare! Dani Otil si Gabriela Prisacariu se casatoresc astazi. Primele imagini

Dani Otil si Gabriela Prisacariu vor spune DA in fata ofiterului de stare civila. Este posibil sa se cunune si la biserica. Viitoare doamna Otil a postat pe Instagram un Story in care apare imbracata in rochie alba si poarta pe un deget un inel special de la o celebra casa de bijuterii.

Gabriela Prisacariu devine Gabriela Otil

Gabriela si Dani se casatoresc astazi, dupa mai bine de trei ani de relatie. Cei doi au fost surprinsi de catre paparazii Spynews in timp ce se pregateau de zor pentru marele eveniment.

Publicitate

Gabriela Prisacariu a fost surprinsa in timp ce iesea imbracata cu o rochie superba, de culoare alba. Blondinal arata spectaculos si radiaza de bucurie. Desigur ca pentru o asemenea zi atat de speciala, blondina a ales si o coafura pe masura, care se potriveste de minune cu tinuta si make-up-ul.

Gabriela a postat un scurt Insta Story din masina, in care se vede ca este imbracata in alb si pe mana dreapta poarta un inel superb in forma de fluture.

Citeste si articolul :   Cum sa cureti usor rosturile de la gresie fara sa deteriorezi chitul

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.