Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Otil, prima declaratie despre sarcina

Dani Otil si iubita lui, Gabriela Prisacariu vor deveni parinti pentru prima data. Gabriela a vorbit despre venirea pe lume a  bebelusului, dar si despre cum se simte.

Cei doi au dat vestea pe retelele de socializare

“Pentru toti cei care ma intreaba de ani total nepotrivit: cand faceti un copil. Pentru toti cei care au ceva cu patratelele noastre. Pentru toti cei care merg cu bebelusii 10-12 ore cu avionul. Ca sa vada si bebelusii insule. Pentru toti.. Hai, ca am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o sa avem un copil, a scris Dani Otil pe Facebook.

Ce spune Gabriela Prisacariu

Publicitate

Publicitate

“Traim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie sa punem la numaratoare si pe Galusca, pisicuta noastra, pe care ne-am facut oarecum antrenamentul ca parinti. Eu si Dani ne doream foarte mult un copilas si iata ca gandurile ne-au fost ascultate. Sunt insarcinata in 16 saptamani, luna a patra, suntem fericiti si ne bucuram de ceea ce ne este dat sa traim”, a declarat iubita lui Dani Otil pentru Click!

Citeste si articolul :   Dani Otil si-a iesit din pepeni: ”Nu ziceai ca nu exista? Acum ti-ai dat seama? Bravo, ma!”

Gabriela Prisacariu, interdictie la sport

“Nutritionistul meu mi-a recomandat sa mananc tot ce imi doresc, nu am pofta de dulciuri, ceea ce e bine. M-am ingrasat doua kilograme, insa greutatea pentru mine nu va fi o problema in aceasta perioada. Am o singura interdictie cu care mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc. Nu am voie sa fac sport!, a mai detaliat Gabriela.

Bebelusul va veni pe lume, cel mai probabil, in luna august, cand este si ziua de nastere a “taticului”

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.