Aurel Padureanu, atac dur la adresa lui Catalin Maruta: “Urat din partea ta”

Aurel Padureanu, sotul regretatei Cornelia Catanga, lanseaza un atac dur la adresa lui Catalin Maruta.

„Dupa atatia ani de zile, sa nu chemi trei artisti cu trei stiluri total diferite. O artista de prima linie. Urat din partea ta!”, i-a reprosat Padureanu  lui Maruta intr-un interviu acordat lui Cristi Brancu.

Cornelia Catanga a decedat la varsta de 63 de ani si a fost inmormantata conform regulilor impuse de pandemia de coronavirus: fara slujba in biserica si cu un numar redus de persoane.

„A murit si mereu a vorbit cu o durere in suflet. Spunea mereu ”e posibil asa ceva?”. Toate televiziunile au dat-o. Toti!

A vorbit de Maruta. Ii multumesc lui Maruta si vreau sa-i transmit: nu exista fericire continua, dragule Maruta. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate la intreaga familie, ai familie, ai copii.

Dar cum ai procedat… Dupa atatia ani de zile, sa nu chemi trei artisti cu trei stiluri total diferite. O artista de prima linie. Urat din partea ta!”, a declarat Aurel Padureanu.

Cornelia Catanga, cuvintele rostite inainte sa se stinga pe patul de spital.

Citeste si articolul :   Protocoale noi Wizz Air: Pasagerii obligati sa poarte masti in timpul zborurilor

„A murit sufletul nostru, iubirea vietii mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine si de Alexandru. Nu stiu ce sa-ti spun. Cornelia avea premonitii!

Anul trecut, ea a facut pomul de iarna, a cumparat tot. Era fericita. A facut un pom extraordinar de frumos.

Dupa 10 ianuarie, insa, noi am vrut sa-l desfacem, sa nu-l mai tinem. A inceput sa planga atunci cu lacrimi mari si mi-a zis: ”de ce mi l-ati desfacut ca la anul nu stiu daca mai fac pomul. Nu cred ca mai apuc nici Pastele! Vreau sa ma duc langa mama mea!”.

Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele, dar n-am crezut in viata mea ca se va intampla chiar asa. Ea avea o aura de la Dumnezeu, ne facea toate placerile, si mie, si lui Alexandru. Acum, in martie, cand a implinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i placea ei”, a povestit Aurel Padureanu.

Autor