Scene incredibile la Bacau. Manifestantii au patruns in curtea Spitalului de Urgenta si i-au facut „asasini” pe doctori

Cateva sute de oameni au protestat anti-restrictii si la Bacau. Acestia au patruns luni seara in curtea spitalului judetean si i-au facut pe doctori ”asasini” si ”hoti”.

Potrivit Ziarul de Bacau, La spitalul Sf. Maria se afla internati, la ATI, pacienti cu Covid in stare grava. In acest context, senatorul Sebastian Cernic, care a postat un videoclip de la fata locului si a comentat situatia, spunand ca „este un lucru grav si rusinos”.

De asemenea, fortele de ordine au fost depasite de situatie si nu au intervenit, in ciuda faptului ca evenimentele se desfasurau chiar in curtea spitalului.

Protestul a degenerat si in Capitala dupa ce manifestantii au aruncat cu pietre in fortele de ordine si au vandalizat banci din lemn, statii de autobuz si vitrine.

Astfel, trei dintre jandarmi au avut nevoie de ingrijire medicala la spital, a anuntat si directorul general al Jandarmeriei Capitalei, Ionel-Catalin Stegaroiu.

188 de persoane sunt audiate la Politie, potrivit sefului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Bogdan Berechet.

Citeste si articolul :   Autoritatile sunt in stare de alerta: Un barbat suspect de coronavirus a fugit din Spitalul Matei Bals inainte sa fie testat. Este cautat de politie