Scandal mare. Cornelia Catanga a fost inmormantata.

Cornelia Catanga a fost inmormantata astazi. A fost scandal mare intre familia Corneliei Catanga si reprezentantii spitalului. Familia cantaretei ar fi vrut ca trupul neinsufletit sa fie depus intr-o capela, unde cei care au apreciat-o sa isi poata lua ramas-bun.

Familia Corneliei Catanga a vrut sa aiba o ceremonie religioasa cu invitati si admiratori ai regretatei cantarete care sa ii aduca un ultim omagiu. Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga a declarat ca aceasta s-a testat pentru COVID in urma cu doua zile, cand a inceput sa se simta rau, iar rezultatul testului ar fi fost negativ.

Cu toate acestea, la Spitalul Universitar din Capitala, artista a fost internata dupa ce a fost diagnosticata cu Covid-19. In aceste conditii nu a fost posibil ca artista sa fie inmormantata asa cum si-ar fi dorit familia, din cauza ca testele au confirmat infectia cu coronavirus, ceea ce presupune o procedura speciala, relateaza Antena 3.

Aurel Padureanu si fiul sau si-ar fi dorit sa-i ofere vedetei o inmormantare demna de o regina, insa conditiile speciale din contextul pandemic nu au putut fi trecute cu vederea.

Citeste si articolul :   Un sat din Italia nu a avut niciun caz de coronavirus. Primarul italian spune cum au reusit

„E sigilata in cosiug, dezbracata”

„Domnule, primul test a iesit negativ, al doilea a iesit pozitiv. Suntem de acord. Nu negam. Bun. Covid. Nu a dorit nimeni altcineva decat pentru ca e sigilata in cosiug, dezbracata, decat sa intre in Biserica, sa i se faca o slujba, si maine sa o inmormantam. Am adus-o acum de la morga. Ce am dorit altceva? Cine sa vina? Oamenilor le e frica. Cine sa vina?”, a declarat fiul Corneliei Catanga pentru Antena Stars.

Artista a fost adusa la cimitir si este inmormantata chiar la aceasta ora. Mai multe persoane au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei lautarilor. Ea a fost condusa pe ultimul drum in aplauze, in timp ce sotul ei, Aurel Padureanu, sfasiat de durere, isi urla disperarea in cimitir. „Nu ma parasi, Cornelio“, striga acesta in timp ce sicriul artistei era coborat in mormant.

Aurel Padureanu a stat de vorba la telefon si cu avocata Diana Sosoaca si aceasta l-a sfatuit sa nu cedeze, sa ceara necropsie, sa nu o ingroape.

Citeste si articolul :   Scandal urias cu inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu! Familia nu a mai ridicat trupul artistului. Legistii au stabilit cauza decesului

Autor