Unde si cand va fi inmormantata Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei, a incetat din viata la varsta de 87 de ani. Actrita se afla internata in stare grava la spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi de mai multe zile.

„Desi echipa medicala din Spitalul ‘Sf Spiridon’ a facut toate eforturile sa o trateze, pacienta a decedat in aceasta noapte (marti spre miercuri n.r.), la ora 2,11”, a declarat dr. Cimpoesu.

Draga Olteanu Matei ajunsese vinerea trecuta, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon” din municipiul Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva. Potrivit medicului, cea mai probabila cauza a hemoragiei digestive este tratamentul anticoagulant pe care artista il ia de mai multa vreme din cauza unei afectiuni cardiovasculare.

Cand si unde va fi inmormantata Draga Olteanu Matei

Ana Monda, o apropiata a regretatei actrite, a declarat ca sicriul cu trupul neinsufletit va fi adus joi de la Iasi si va fi depus la Cinematograful “Mon Amour” din Piatra Neamt, unde toti cei care vor dori pot veni sa isi ia ramas bun.

Citeste si articolul :   Situatie revoltatoare. Un preot a refuzat sa oficieze o inmormantare pana cand familia nu i-a pupat mainile. Reactia Arhiscopiei

Duminica va fi oficiata o slujba religioasa la Biserica “Sf. Ioan Domnesc”, situata pe platoul de la Curtea Domneasca, urmata de inmormantarea de la Cimitirul “Eternitatea”.

Dumnezeu sa o odihneasca pe marea noastra actrita. Odihna vesnica!

Autor