Ce spune Bill Gates despre teoriile conspiratiei

Bill Gates, miliardarul american a vorbit despre teoriile conspiratiei care au aparut odata cu izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Bill Gates avertiza omenirea, in ultimii ani, ca nu ar fi pregatita pentru o viitoare pandemie, dar spune ca nu se astepta ca atatea teorii ale conspiratiei sa apara cu privire la cea ce se intampla acum

Miliardarul nu a spus daca mesajele impotriva stiintei ale administratiei Trump au afectat masurile luate impotriva virusului.

Cofondatorul Nicrosoft, aflat alaturi de Anthony Fauci, principalul expert american in boli infectioase, a raspuns intrebarii cu privire la teoriile conspiratiei. Acesta spune ca a fost uimit de ceea ce se spune.

Publicitate

„Aceste teorii ale conspiratiei – Care este scopul vaccinului? Este microcipare, este controlul populatiei? – au venit atat de neasteptat incat nici eu, nici Tony (Anthony Fauci, n.red.) nu cred ca avem vreun sfat de dat pentru celalalt, poate acela ca trebuie sa dam in continuare raspunsuri bazate pe fapte”, a spus Bill Gates, potrivit Mashable.

Potrivit unui nou studiu, 13% dintre americani cred in teoria ca „Bill Gates este in spatele pandemiei de coronavirus”.

Citeste si articolul :   Stresul mental asupra copiilor

Studiul realizat de Harvard Kennedy (scoala de politici publice a Universitatii Harvard) a mai relevat ca 25% dintre oamenii din SUA cred ca pandemia de coronavirus este folosita pentru a provoca „o periculoasa si nenecesara vaccinare a americanilor”.

Bill Gates a dezmintit teoria conspiratiei potrivit careia ar intentiona sa foloseasca un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri in corpurile oamenilor: „Trebuie sa demontam aceasta teorie. Sper sa dispara cat mai repede. Cred ca trebuie sa spunem adevarul. Trebuie sa le explicam oamenilor care sunt valorile noastre, astfel incat toata lumea sa inteleaga de ce suntem implicati in acest proiect si de ce suntem dispusi sa cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”, a declarat miliardarul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.