Fosta sotie a lui Ion Dichiseanu si fiica lor au ales sa poarte alb in ziua inmormantarii

Astazi,marele actor Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum. Acesta a fost inmormantat in cimitirul Bellu, in jurul orei 12. La primele ore ale diminetii, Simona Florescu si Ioana Dichiseanu au sosit la Teatrul Nottara, pentru a ridica trupul neinsufletit al actorului. Impreuna cu acestea au fost fiica Ioanei si soacra ei.

Fosta sotie a lui Ion Dichiseanu si Ioana impreuna cu fiica ei au purtat bluze albe peste hainele de doliu.

Motivul pentru care s-au imbracat in alb.

Publicitate

Ion Dichiseanu a fost considerat unul dintre cei mai eleganti barbati din Romania, iar preferatele lui erau costumele albe, fiind numit de multe ori „Lordul”, datorita elegantei si rafinamentului.

Astfel, in semn de respect si apreciere pentru barbatul care le-a fost mereu alaturi, cele mai importante femei din viata regretatului actor s-au imbracat in alb si negru.

Celebrul actor a fost inmormantat cu onoruri militare si a fost imbracat cu un costum alb, asa cum a cerut inainte de a pleca din aceasta lume.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.