Sorin Cimpeanu, anunt de ultim moment. Ce trebuie sa stie elevii

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a transmis ca elevii ar putea face ore remediale in scoli, inclusiv in vacanta de primavara.

„Am analizat impeuna cu cu specialistii si hotararile CNSU si ordinele de ministru, comune sau nu, si cred ca acolo unde se va dori, daca se fac meditatii in vacanta s-ar putea sa se doreasca si ore remediale pe parcursul vacantelor, acolo unde profesorii parintii si elevii sunt de acord cu acest lucru. Analizam, tocmai de aceea nu am semnat inca ordinul de ministru, analizam posibilitatea de a permite derularea orelor remediale inclusiv pe perioada vacantei de primavara. Orele remediale se fac fizic.”, a declarat ministrul in cadrul emisiunii.

Publicitate

Ministrul Educatiei, precizari despre salariile profesorilor

Ministrul Educatiei a tinut sa spuna ce se intampla cu salariile profesorilor in timpul vacantei elevilor si a scolii online. Sorin Cimpeanu a mai precizat in ce interval au elevii vacanta.

Publicitate

„Deci salariile… daca e vorba de personal titular, vor primi salariul intreg. Daca este vorba de cadre didactice care predau la clasele terminale si pana acum stia toata lumea ca e o vacanta intre 2 si 11 aprilie, intre 30 aprilie si 9 Mai”, a spus acesta.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.