Horoscop saptamanal 17-23 mai 2021

Horoscopul este cel mai bun ajutor pentru cei care cauta noroc si doresc ca acesta sa ramana aproape cat mai mult posibil. Prognoza astrologilor pentru saptamana din 17 mai pana pe 23 mai va va ajuta sa reusiti in diferite domenii ale vietii si sa deveniti mai fericiti.

Pentru multi dintre noi in aceasta saptamana, stelele si planetele ne vor ajuta sa curatam karma si sa ne schimbam destinul in bine . Aceasta inseamna ca nu este nevoie sa percepem incercarile si problemele ca fiind ceva rau. Universul are propriile planuri si propria viziune asupra situatiei. Poate ca trebuie doar sa treci prin unele dificultati acum, pentru ca mai tarziu sa fie mai usor sa traiesti.

Berbec

De fapt, intreaga saptamana este buna pentru tine, dar prima jumatate a acesteia nu poate fi numita uimitoare. Aceasta este perioada in care stelele te vor favoriza in toate eforturile tale si tu insuti trebuie sa arati  punctualitate si disciplina. Singura zi relativ nefavorabila poate fi considerata joi . Iar duminica promite multa distractie si, eventual, romantism.

Taur

Acasa , precum si treburile casnice si preocuparile familiale, pot ramane o prioritate pentru dvs. pe tot parcursul saptamanii. Si succesul in acest domeniu este aproape garantat. In ceea ce priveste alte lucruri, vinerea este cea mai potrivita pentru ele . Dar duminica, fii atent: impulsivitatea ta poate provoca conflicte familiale.

Gemeni

Sensibilitatea Gemenilor va creste saptamana aceasta. Empatia dezvoltata poate fi periculoasa , deci nu ar trebui sa fiti prea aproape de persoanele necunoscute si sa le impartasiti sentimentele si planurile. Acum productivitatea este redusa, dar vine momentul in care puteti vedea rezultatele muncii facute mai devreme. Gemenii vor putea intelege daca sunt sau nu pe drumul cel bun. Trebuie sa fiti cat mai impartial posibil si sa incercati sa va evaluati pozitia in mod temeinic, fara optimism excesiv sau pesimism.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 2-8 august 2021

Rac

Racii ajung intr-un moment in care se pot dedica pe deplin iubirii. Noroc mare ii asteapta pe cei care sunt acum in cautarea unui suflet pereche. Este important ca acesti oameni sa evalueze mai intai compatibilitatea , deoarece aproape orice simpatie puternica se poate transforma in iubire. Nu va puteti pierde capul in sectorul financiar, la locul de munca si in afaceri. Este mai bine sa faceti achizitii conform planurilor, fara cheltuieli inutile. La inceputul saptamanii, va puteti astepta la surprize placute. Duminica va fi o zi periculoasa din cauza debutului retrograd al lui Saturn.

Leu

Se asteapta ca leii sa intalneasca multe persoane neplacute saptamana aceasta. Din aceasta cauza, certurile, injuraturile sunt posibile. Nu este nevoie sa devenim sursa acestei negativitati. In schimb, astrologii sfatuiesc sa blocheze negativitatea inamicilor fara a raspunde la aceasta cu aceeasi moneda. Saptamana aceasta, razbunarea si emotiile negative pot distruge tot ceea ce Leos a construit mult timp. Exista, de asemenea, evenimente posibile care vor trebui experimentate pentru prima data. Ele pot fi destul de placute si pozitive. Daca vreunul dintre oamenii acestui semn a vrut sa fie in singuratate, atunci este timpul sa-l implineasca.

Fecioara

Fecioarele incep un timp foarte productiv. Puteti si chiar trebuie sa va ocupati de orice slujba, sa incercati sa obtineti noi abilitati si cunostinte. Tehnicile psihologice speciale vor ajuta Fecioara sa atraga ceea ce isi doresc in viata lor . Acest lucru ii va afecta in special pe cei care sunt deja intr-o relatie. Fecioarele singure isi pot cauta  sufletul  pereche pe retelele de socializare. Prietenii  trebuie sa fie inconjurati de bunatate si afectiune. Ei vor fi foarte recunoscatori pentru cuvintele si sprijinul tau amabil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 aprilie 2023. Sagetatorul trebuie sa se focuseze pe ceea ce ii aduce fericire

Balanta

Balantele trebuie sa se ocupe de cele mai urgente probleme, deoarece energia si puterea nu sunt suficiente. Pentru a preveni scurgerea lor, merita sa umpleti gaurile prin care pleaca cel mai des . Acum nu te poti abate de la cei dragi si nu poti arata nici macar un pic de egoism. Acest lucru poate construi un zid de netrecut intre Balanta si cei dragi.  Este mai bine sa va concentrati mai intai pe munca si abia apoi pe treburile casnice si divertisment.

Scorpionul

Scorpionii din perioada 17 mai 23 mai ar trebui sa fie atenti la oamenii care ii vor provoca la negativitate. Pot aparea si multi oameni care doresc sa-si atinga obiectivul prin inselaciune. Scorpionii se numara printre cele  mai exigente semne ale zodiacului . Cresteti-va activitatea fizica saptamana aceasta. Tratamentele sportive si de apa vor ajuta Scorpionii sa se relaxeze si sa gaseasca armonie interioara. De asemenea, acesti oameni au suficienta forta pentru a scapa de obiceiurile proaste.

Sagetator

Astrologii cred ca acum este timpul ca Sagetatorul sa se odihneasca. Nu luati o pozitie defensiva si pregatiti-va pentru atacurile celorlalti. Lasa totul sa se miste in directia in care Universul vrea . Trebuie sa va relaxati si sa va concentrati asupra divertismentului, treburilor usoare ale gospodariei. In sfera amoroasa, Sagetatorul singuratic se poate astepta la un anumit succes. Cinci practici puternice va vor ajuta sa atrageti dragostea. In ceea ce priveste munca, este mai bine sa nu urmaresti profitul, sa nu te supraincarci cu afaceri.

Citeste si articolul :   Soarta va rasplati cu generozitate aceste trei semne zodiacale la sfarsitul anului 2022

Capricornul

Capricornii au o perioada de curatare de ganduri si frici negative. Meditatia speciala va ajuta in lupta impotriva programelor negative care s-au acumulat in ultimele luni. Astrologii ii sfatuiesc pe Capricorni sa se inconjoare doar cu oameni pozitivi, plini de bunatate si optimism. Este timpul sa faceti o pauza de la rutina. Puteti gasi noi surse de pozitivitate in weekend. Treburile casnice pot fi amanate temporar, astfel incat sa va puteti distra si sa luati o pauza de la framantarile de la locul de munca si in afaceri.

Varsator

Varsatorii ar trebui sa profite de mediul linistit creat de planete si stele.  Este important sa intri in adancul sufletului tau si sa-ti depasesti fricile.  Trebuie sa incercati sa luati o pauza de la afacerile si grijile nesfarsite, de la activitatea maxima. Va fi util sa schimbi mediul, sa gasesti o modalitate de a te gandi la tine si nu la munca.

Pesti

Stelele si planetele vor oferi persistenta si rezistenta pestilor. Acest lucru inseamna ca puteti prelua sarcini complexe acasa si la locul de munca. Tehnicile speciale vor ajuta Pestii sa-si indeplineasca dorintele . Este important doar sa intelegeti ca succesul nu va va cadea din cer . In perioada 17-23, totul este natural. Da, afacerile nesfarsite va pot scutura nervii destul de mult, dar astrologii sfatuiesc sa nu intrati in panica, sa nu va tradeze convingerile si sa nu va schimbati planurile. Pestii harnici vor avea mai mult succes in toate domeniile.

Autor