Scandal mare la Survivor Romania 2021. Ce s-a intampla intre Zanni si Stefan

Scandal intre Zanni si Stefan. Faimosul a fost deranjat de atitudinea lui Stefan si a rabufnit.

„E si de plans si amuzant ce se intampla. Nu stiu ce prefer eu sa fac. As putea sa plang si eu, vai ce mi s-a intamplat, ce mi se intampla, cate acuze mi se aduc. Vinovati suntem toti, dar eu nu sunt vinovat pentru frustrarile altora, pentru nemultumirile altora. Prefer sa rad pentru ca stiu ce se incearca. Am anuntat de foarte mult timp ca va urma razboiul de independenta si razboiul pentru interese.

Lumea se va certa ca sa ramana cat mai mult in competitia asta(…). A plecat de la o joaca azi, ca l-am ales pe Marius Craciun, dar special l-am ales ca sa vad cum reactioneaza Stefan. Dintr-o chestie din asta puteam sa nu mai ajung la consiliu, e de doua ori cat mine Stefan, nicio secunda nu mi-a fost frica de el, eu nu sunt bataus. Puteam sa nu mai ajung la consiliul asta ca el nu stiu pe unde a trait, pentru mine e o cauza pierduta. Pot sa fiu serios si sa spun ca s-a ajuns prea departe(…).

Lui Stefan ii zic cu toata dragostea ca eu in continuare il simt un baiat sincer. Pentru mine e o cauza pierduta pentru ca nu am ce sa vorbesc cu el, dar ii inteleg frustrarea, frica, ii inteleg aliantele pe care le face, ii inteleg iesirile, numai ca nu au ce cauta aici si atat timp cat esti slab psihic, nu e vina mea ca esti slab psihic.”
, a spus Zanni in consiliul de nominalizare.

Stefan Ciuculescu a sarit sa-l bata pe Zanni

Stefan Ciuculescu: Atatea critici si atatea acuze. S-a umplut paharul si a dat pe dinafara.

Zanni: Am vorbit de caracter, nu are caracter! Eu nu sunt bataus sa vorbesc despre bataie. Eu ma bat doar aici, la minte.

Stefan Ciuculescu: D-aia nu va halesc, pervesilor! Eu cred ca tu vrei sa pleci acasa!

Elena Marin: Stefan, te rog, nu…

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.