Andreea Balan, decizie de ultima ora privind divortul de George Burcea!

La aproape o luna dupa ce s-a aflat ca Andreea Balan s-a despartit de George Burcea, artista a iesit public si a vorbit despre perioada grea pe care o traverseaza..

Andreea Balan a facut dezvaluiri emotionante despre ultimele saptamani din viata ei, despre cat de greu i-a fost sa recunoasca faptul ca ”nu mai are o familie”, dupa ce George Burcea a plecat de acasa, scrie wowbiz.ro

Andreea Balan a dezvaluit si ca a plans dupa mult timp. ”Chiar vorbeam cu prietenele mele ca nu am reusit sa plang. Astazi (n.red miercuri) am plans pentru prima oara. Am tinut in corp, de aceea am si slabit foarte mult. E bine sa plangi, ma bucur ca am reusit sa ma descarc. E o situatie pe care eu nu am putut sa o schimb. Este o situatie care nu a tinut de mine”, a spus Andreea Balan.

„E o situatie care nu a tinut de mine. Nu am avut ce sa fac. Eu eram fericita, nu aveam ce sa-i reprosez. Am inceput sa-i reprosez in decembrie, pentru ca el atunci si-a schimbat comportamentul. Nu mai era la fel de afectuos, mai lipsea nopti de acasa si se ducea la prietenii lui. Cand l-am intrebat ce are, mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus ca nu mai are sentimente puternice pentru mine.

Publicitate

Am zis ca este stresat si ca lucreaza la carte. Am dat vina pe situatie. Au fost certuri mari, de asta spun ca s-a schimbat mult. Eu de fiecare data am incercat: uite familia, uite ce minunati suntem impreuna. El nu a dorit ajutorul meu. Eu nu mi-am dorit sa se ajunga aici. Nu m-am casatorit in septembrie ca sa ma despart in martie. Am facut nunta cu gandul ca nu ne vom separa si ca vom ramane impreuna pana la adanci batraneti.

Eu trageam de relatie. Am incercat sa ma impac. Am incercat sa rezolvam problema. Eu am incercat foarte mult sa repar si sa fim impreuna. Mi-am dorit mult doi copii si mi-am dorit aceasta familie cu el. Eu am tot asteptat sa-si revina si sa vina inapoi. El nu-si mai doreste sa vina inapoi. Iertarea vine daca el isi doreste sa fie ca inainte. Nu are cum sa existe o iertare daca el continua asa. Eu imi doresc ca el sa-si revina si sa fie ca inainte. Eu nu pot sa-l tin legat. Daca el nu-si mai doreste aceasta familie, evident ca vom ajunge la divort. Nu poti sa stai luni de zile sa astepti pe cineva care nu da un semn”.”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.