Lidia Buble, in lacrimi pe internet

Lidia Buble a inceput sa planga pe InstaStories! Artista se afla in centrul atentiei de multi ani, atat prin prisma muzicii, dar si pentru ca a a fost intr-o relatie cu Razvan Simion, prezentatorul de la Antena 1.

In anul 2020, cei doi s-au despartit dupa o lunga relatie, dar au ramas prieteni.

Lidia Buble, in lacrimi pe internet

Artista vine dintr-o familie numeroasa, cu multi frati si surori care la randul lor au copii. Vedeta spunea candva mai in gluma, mai in serios, cantareata a declarat ca uneori uita si cum ii mai cheama.

Publicitate

Lidia Buble le-a spus urmaritorilor ei si a inceput sa planga de dorul de nepoteilor sai, fiii uneia dintre surorile ei!

Publicitate

Artista ii multumeste Esterei, surorii sale, pentru ca este speciala si i-a marturisit ca ii este foarte dor de ea si de nepotei. Vedeta mai spune ca abia asteapta sa-i revada, pentru ca a trecut mult timp de cand nu i-a mai vazut, aceasta fiind plecata peste hotare.

Citeste si articolul :   Gina Pistol a nascut. Smiley, prima declaratie

Lidia Buble, intr-o noua relatie dupa despartirea de Razvan

Lidia Buble a mers intr-o vacanta de lux in Zanzibar alaturi de esteticianul vedetelor Ensar Duman. Cei doi nu au confirmat relatia.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.