Cum se simte, de fapt, Andra. Vestile nu sunt foarte bune

Andra Maruta este infectata cu coronavirus. Artista a povestit pe Instagram despre boala care i-a afectat aproape toata familia. Andra a vorbit si despre starea sa de sanatate.

Cum se simte Andra dupa ce a fost depistata cu COVID-19

Andra le-a spus fanilor ca se simte mai bine si si-a cerut scuze ca nu a mai fost activa in mediul online.

„Au fost niste zile mai grele pana acum, dar astazi ma simt mult mai bine. Am iesit afara sta stau putin la soare. Ieri iar nu am mai fost atat de activa pe online, pentru ca iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astazi ma simt mai bine si profit de soarele asta frumos. Am iesit putin pe terasa. Sunt bine, va tin la curent cu starea mea. E mult mai bine astazi, ma simt foarte bine si sper din suflet sa treaca cat mai repede aceasta perioada, pentru ca imi doresc sa revin la normal”, a spus Andra la InstaStory.

Catalin Maruta, infectat cu coronavirus

„Starea mea de sanatate este buna, am doar stari de febra spre seara. In rest, mai tusesc din cand in cand. Intr-adevar, am ramas fara gust, fara miros. E extrem de ciudata senzatia. Andra este si ea infectata, ea are ceva dureri musculare.

Eva e cea mai energica, nu are nici o treaba. David ne roaga sa-i facem teste in fiecare zi, se teme sa nu iasa si el pozitiv. Daca nu o sa mi se agraveze starea, cred ca o sa trec cu bine de acest virus. Mi-am facut teste saptamana trecuta in fiecare zi si vineri seara abia am iesit pozitiv”, a spus Maruta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.