Al saptelea caz pozitiv de coronavirus, confirmat oficial in Romania. Cine este persoana infectata

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o tanara din Timisoara, colega a pacientului de 16 ani care a fost diagnosticat miercuri.

In urma testelor realizate la Timisoara, in cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat in contact tanarul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv, potrivit unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategica.

Este vorba despre o tanara, colega de clasa a baiatului de 16 ani, care s-a aflat in proximitatea acestuia. Tanara este transferata la spitalul Victor Babes din Timisoara.

In cazul celorlalte 25 de persoane asupra carora s-au realizat teste, contacti ai tanarului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Persoanele vor ramane in continuare in izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, conform masurilor dispuse anterior.

In cursul diminetii de vineri va fi extinsa ancheta epidemiologica asupra persoanelor cu care a intrat in contact tanara de 16 ani, fiind luate masurile de izolare si de prelevare de probe, scrie digi24.ro

Autor