Dinca, in lacrimi in fata magistratilor. Mama Luizei Melencu: “De data asta il cred”

Gheorghe Dinca a fost prezent miercuri dupa-amiaza in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova. Acesta a inceput sa planga dupa ce mama Luizei Melencu i-a cerut sa o priveasca in ochi si sa-i spuna adevarul.

Cele doua mame, ale Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, fetele disparute anul trecut din orasul Caracal, au fost iar fata in fata cu presupusul criminal, Gheorghe Dinca. Femeile au avut alaturi avocatii lor in momentul in care au fost adusi inculpatii Gheorghe Dinca si Fane Risipiteanu.

Cele doua mame au povestit ce s-a intamplat in sala de judecata.

Mama Luizei Melencu spune ca l-a implorat pe Dinca sa spuna adevarul.

“De data aceasta, am reusit sa ma apropii putin de Dinca. I-am cerut sa ma priveasca in ochi. A ridicat privirea, i-am spus ca e si el parinte si l-am implorat sa-mi spuna unde sunt fetele, ce a facut cu ele. Prima data n-a zis nimic. La final, insa, a inceput sa planga. Isi stergea lacrimile si spunea ca el nu le-a ucis pe Luiza si Alexandra, ca la el in curte nu a fost nicio crima. Apoi a spus ca l-au batut rau sa declare asta. Eu il cred. Stiu ca minte, ca a mintit mult, dar acum il cred. Pentru ca sunt convinsa ca el protejeaza pe cineva si nu spune adevarul. Niciodata nu am sa accept ca Luiza mea a ars in acel butoi. Niciodata”, a spus Monica Melencu.

“De data asta l-am vazut abatut. Asa mi s-a parut. Sper din suflet ca a spus adevarul. Cred ca acum n-a mintit. Eu simt ca Alexandra traieste. Sufletul de mama nu se poate insela”, a spus, distrusa de durere, si Tudorita Macesanu. Avocatii celor doua familii cred ca cercetarile care s-au facut pana acum in acest caz ridica mari semne de intrebare, iar dosarul ar trebui sa se intoarca pe masa procurorilor. “Asa ar fi normal. Noi asta am cerut. La acest termen si Gheorghe Dinca a cerut acelasi lucru. Pe mine, personal, m-a rugat sa merg la Penitenciar, a spus ca vrea sa vorbeasca neaparat cu mine. Voi face o solicitare in acest sens si voi vedea ce are de spus”, a spus si Aurel Moldovan, avocatul familiei Macesanu.

Citeste si articolul :   Doliu in familia Melencu: "De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta"

“El cand minte se vede. Se precipita, e arogant, vorbeste agitat, acum a parut altfel”, a spus Carmen Obarsanu. Aceasta a mai povestit ca din dosarul Caracal au disparut documente care demonstreaza ca fiica lui Gheorghe Dinca a mintit cand a spus ca in ultimii ani nu a mai avut nicio legatura cu tatal sau”, a declarat avocata familiei Melencu.

“Este noua strategie a lui Dinca. Il avantajeaza. Cine stie ce minciuni o sa mai spuna. Sunt dovezi clare ca a comis cele doua crime”, au declarat surse din cadrul anchetei.

Judecatorii de la Curtea de Apel Craiova se vor pronunta pe data de 30 septembrie.

Autor