Mesajul mamei Luizei Melencu, la un an si 7 luni de la disparitie: „Oriunde ai fi, Dumnezeu sa-ti dea putere sa…”

Mama Luizei, una dintre fetele disparute anul trecut, rapite de Gheorghe Dinca, traieste cu speranta ca intr-o buna zi, Luiza se va intoarce acasa. Femeia, rupta de durere, a gasit puterea de a scrie un mesaj pe retelele de socializare.

Mesajul mamei Luizei Melencu

La un an si 7 luni de la disparitie, mama Luizei Melencu, Monica Melencu, a scris un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook. Femeia se roaga neincetat ca fiica sa fie in viata.

„Cu 1 an si 7 luni in urma, acest sacal te-a rapit, lasand in urma numai suferinta. Suferinta cea mare pentru noi au provocat-o si institutiile statului. Luiza, ingerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti scapa din mainile sacalilor care te-au vandut. E mult, dar sper ca Dumnezeu sa faca o minune si pentru tine, suflet bland. Te iubesc, Lulu meu! ”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

Publicitate

Acum o luna, Gheorghe Dinca a fost adus in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova. Acesta a inceput sa planga dupa ce mama Luizei Melencu i-a cerut sa o priveasca in ochi si sa-i spuna adevarul.

Citeste si articolul :   Doliu in familia Melencu: "De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta"

Mama Luizei Melencu spune ca l-a implorat pe Dinca sa spuna adevarul.

“De data aceasta, am reusit sa ma apropii putin de Dinca. I-am cerut sa ma priveasca in ochi. A ridicat privirea, i-am spus ca e si el parinte si l-am implorat sa-mi spuna unde sunt fetele, ce a facut cu ele. Prima data n-a zis nimic. La final, insa, a inceput sa planga. Isi stergea lacrimile si spunea ca el nu le-a ucis pe Luiza si Alexandra, ca la el in curte nu a fost nicio crima. Apoi a spus ca l-au batut rau sa declare asta. Eu il cred. Stiu ca minte, ca a mintit mult, dar acum il cred. Pentru ca sunt convinsa ca el protejeaza pe cineva si nu spune adevarul. Niciodata nu am sa accept ca Luiza mea a ars in acel butoi. Niciodata”, a spus Monica Melencu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.