Prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf rupe tacerea:” Parca totul este tras la indigo”

Laurentiu Reghecampf (46 de ani) si Anamaria Prodan (48 de ani) au ajuns la capatul mariajului.

In presa mondena s-a scris ca actuala iubita a lui Reghe, Corina Caciuc, este insarcinata, acesta fiind si motivul pentru care antrenorul Universitatii Craiova a decis sa depuna actele pentru divort.

Prima sotie a lui Reghecampf spune ca si Anamaria Prodan era insarcinata cand Reghecampf i-a cerut divortul

Mariana Pfeiffer (56 de ani), prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf, a vorbit in premiera despre ceea ce se intampla intre fostul sau barbat si Anamaria.

Publicitate

“Consider ca toate pornesc din Univers.

Karma functioneaza. In cazul lui Laurentiu, casnicia s-a oprit dupa 13 ani de casnicie, nu 15, asa cum se afirma. Parca totul este tras la indigo. Si atunci, ca si acum, Laurentiu a aflat ca va deveni tata dupa sase luni de cand ne separasem, rugandu-ma sa divortez cat mai repede, intrucat cealalta este gravida. Si, intr-adevar, i-am acordat divortul in doua luni.

Citeste si articolul :   Roxana rupe tacerea si spune adevarul despre divortul de Liviu Guta.

L-am inteles si l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui sa-i poata purta numele.

Am acceptat ca totul se terminase si nu am incercat niciodata sa-l despart. De altfel, eu m-am recasatorit si mi-am gasit fericirea. Pe care o pastrez si azi. In ce-l priveste pe Laurentiu, reafirm ca e numai decizia lui si consider ca stie ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.ro.

Laurentiu Reghecampf a depus actele de divort

”Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine.

Pana azi, m-am rezumat, ca expunere publica, la cariera construita in fotbal si nu voi inceta sa-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni. Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media.

Citeste si articolul :   CJ Maramures: Masurile de relaxare in vederea redeschiderii economiei sa fie luate la nivel judetean

Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional.

Referitor la informatiile prezentate de curand in presa, sunt in masura sa afirm doar faptul ca Dumnezeu e peste noi si doar El va decide drumul fiecaruia”, spunea Laurentiu Reghecampf, pentru Cancan, pe 10 octombrie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.