Anamaria Prodan, reactie incredibila: “Ma voi marita imediat. Dan a fost langa mine”

Intr-un interviu pentru FANATIK, Anamaria Prodan a facut noi dezvaluiri despre divortul de Laurentiu Reghecampf. Impresara a vorbit si despre cazul Dan Alexa.

“Faptul ca l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale si de mandrie si pe baza de stres, unde Dan Alexa m-a inteles, Dan Alexa stand foarte mult langa mine in acea perioada, cand mama era in spital, pentru ca Laurentiu era in strainatate, avea alte preocupari, antrena si nu numai, Dan a fost langa mine.

Un regret este ceea ce s-a intamplat pentru ca, probabil, a fost o descarcare, o descatusare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita asa ceva, pentru ca este un antrenor extraordinar. O sa fac o promisiune, mie: intr-una din zile am sa il duc undeva unde merita, la o echipa mare, tocmai pentru a ma ierta pe mine, pentru a ma revansa fata de el”, a spus impresara pentru sursa citata mai sus.

Anamaria Prodan, despre un nou mariaj

“Eu pot sa imi aleg in fiecare secunda orice barbat din acest Univers, care ma va trata ca pe o zana. Ma voi marita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai destept, cel mai sarmant barbat din Univers. Nu am vazut pe nimeni in toti acesti ani…”, a continuat impresara.

Anamaria Prodan, despre barbatul perfect

“Barbatul perfect? In momentul in care intru cu el undeva – asa cum i-am spus si lui Laurentiu Reghecampf – trebuie sa se faca liniste. Toata lumea trebuie sa spuna ca a venit Anamaria Prodan cu sotul sau cu iubitul ei. Daca intr-o sala sunt murmure si zambete, si coate, cand intra sotul meu inseamna ca nu este ceea ce trebuie”, a mai spus Anamaria.

Citeste si articolul :   Gigi Bercali, prima declaratie despre divortul dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan: "Asa este cel mai bine!"

Avea dreptate Gigi Becali?

“Acum imi dau seama ca a avut dreptate, pentru ca mi-a zis de foarte multa vreme. Si nu am vrut sa cred… Acum eu am aflat tot, stiu tot. Tocmai pentru acest lucru Laurentiu Reghecampf nu are curaj sa se uite in ochii mei”.

Autor