Reghecampf pregateste inca o lovitura pentru Anamaria Prodan: “Da, ma! Normal ca o facem”

Laurentiu Reghecampf ii da inca o lovitura Anamariei Prodan. Antrenorul vrea sa renunte la contractul de impresiat pe care il avea cu impresara sa si sa semneze chiar cu cel mai mare dusman al ei, respectiv Giovanni Becali.

Giovanni Becali a anuntat ca Laurentiu Reghecampf l-a contactat pentru a semna cu el. Chiar daca Anamaria Prodan a declarat in urma cu putin timp ca nu va renunta la contractul pe care il are cu inca sotul sau, se pare ca Reghe nu mai vrea sa mai colaboreze cu impresara nici pe plan profesional.

„Ma implic 100%. Cariera lui Laurentiu, cu mine sau fara mine, trebuie sa fie perfecta. Asta depinde numai de el. Daca isi va dori sa continue cu mine, este OK. Va fi la fel de frumoasa. Daca nu, isi va alege, probabil, un alt agent, care va incerca sa-i gaseasca contracte. Eu imi doresc foarte tare ca el sa aiba o viata personala perfecta, caci numai asa poate gasi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan la TV.

Citeste si articolul :   Cine este castigatoarea Romanii au talent 2021

Giovanni Becali sustine ca Reghe l-a contactat pentru a-i cere sa-i fie impresar.

Publicitate

Publicitate

„Discutam la telefon cu un avocat si mi-a zis ca un prieten vrea sa vorbeasca cu mine. Era Laurentiu Reghecampf! Imi spune Reghe ca vrea sa se vada cu mine si sa semneze cu Becali Sport! I-am zis «Da, ma! Normal ca o facem. Imi spui cand si rezolvam». El a spus «Cand vrei tu Giovanni, vin si semnam». El are contract cu Craiova inca un an si jumatate, iar daca ar pleca la o oferta mai buna, iau si oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan, despre scandalul de proportii cu fratii Becali

„A fost un razboi, care mi-a marcat copiii! D-asta nu o sa pot niciodata sa-l iert! M-au urmarit anumite persoane noptile cu masina si-am avut niste episoade… Rebecca era acasa si-aveam tot felul de nenorociti care o amenintau si cand iesea la balcon. O injurau! Am avut bodyguard pe vremea respectiva, bodyguardul lui Ion Iliescu, presedintele Romaniei. Atunci mi-am luat permis de arma pentru ca mi-era frica!”, a spus Anamaria Prodan cu mai mult timp in urma.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Laurentiu Reghecampf a spus ca a depus actele de divort: "Satisfactie nu vom da nimanui"

“Eu nu am mai vorbit cu Anamaria de 8 sau de 9 ani, nici nu mai stiu. Imi vad simplu de ce am eu de facut cu Dragos si cu firmele noastre. Cum ar fi sa ma cert eu prin presa cu o femeie? Intr-adevar, m-am certat cu ea acum 9-10 ani, dar atunci m-am certat pentru ca s-a luat de frati-miu, nu din alt motiv. Citeam eu cand eram „acolo” ca o urmaream cu masina prin Bucuresti, ca aveam bodyguarzi… Nu-mi venea sa cred! Filme!” a mai spus Giovanni Becali, pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.