Anamaria Prodan, declaratii uluitoare despre Laurentiu Reghecampf: “Este maimuta tarii sa-l scot de lesa pe plaja?”

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se afla in centrul atentiei de cateva saptamani bune, dupa declaratiile despre un posibil divort, dar si pentru posibilitatea revenirii antrenorului la FCSB.

”Sa apar cu Reghe? Pai, trebuie sa-l scot la fereastra ca pe un pensionar sa-l vada postasul ca este in viata cand vine pensia? Pai, am cuiva de demonstrat ceva? Este maimuta tarii sa-l scot de lesa pe plaja sa faca lumea poze cu el? Serios! Nu face bine el ca da un interviu pe an? Si ala cum vrea el?”, a declarat Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Sotia antrenorului a vorbit si despre situatia contractuala a lui Laurentiu Reghecampf.

”Este in tara, pleaca la discutii afara, se intoarce sta la ferma lui, pescuieste, merge cu Reghe jr la antrenamente, la meci, are o viata linistita departe de circurile din oras. O sa aiba si echipa. Nu sta in ploaie Reghe, sa nu-l planga nimeni. Sta pe milioane relaxat, si nu se uita nici in gura lui Becali, nici in gura oamenilor care clevetesc! E prea mare si destept ca sa-i pese.”, a mai spus impresara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.