Florin Citu intervine dupa explozia de la Navodari!

Florin Citu, premierul Romaniei, a facut o solicitare catre Raed Arafat dupa explozia de la Petromidia Navodari.  Seful Executivului a cerut sefului DSU sa analizeze, impreuna cu ceilalti specialisti, daca se impune luarea altor masuri de siguranta, inclusiv evacuarea persoanelor din zona.

„Am fost informat de Raed Arafat despre explozia de la Platforma Midia-Navodari, imediat dupa producerea incidentului. I-am solicitat secretarului de stat Raed Arafat si sefului IGSU, Dan Iamandi, sa mearga la fata locului si sa coordoneze personal interventia pentru salvarea persoanelor surprinse de explozie. In aceeasi masura, sa se asigure ca sunt alocate toate resursele logistice necesare pentru ca situatia sa fie sub control si sa fie evitata producerea altor victime.

De asemenea, i-am cerut sefului DSU sa analizeze, impreuna cu ceilalti specialisti, daca se impune luarea altor masuri de siguranta, inclusiv evacuarea unor persoane din zona.
In acest moment, salvatorii intervin cu 3 autospeciale de stingere de la ISU Dobrogea, sprijinite de 9 autospeciale de stingere din Calarasi, Ialomita, Tulcea si Braila. Acestor forte li se adauga o autospeciala pentru transportul victimelor multiple, un elicopter SMURD, 5 masini de interventie SMURD si 5 ambulante de la serviciul de Ambulanta Constanta.”, a spus Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Clotilde Armand, foc si para: "Gata, ne sufoca orasul"

Reamintim ca un incendiu violent a izbucnit in cursul zilei de vineri la rafinaria Petromidia Navodari! Explozia a avut loc la parcul de rezervoare al Rompetrol Midia Navodari.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.