Raed Arafat, prima declaratie dupa explozia de la Petromidia

Sefil DSU Raed Arafat a declarat ca in urma exploziei o persoana a fost ranita grav, doua au fost ranite usor si inca o persoana este disparuta. Din ultimele informatii, persoana disparuta a fost gasita, din pacate, decedata.

Persoana disparuta a fost gasita moarta, conform prefectului judetului Constanta, Silviu Cosa.

„Interventia continua. Avem doi raniti usor, un ranit grav cu arsuri peste 40% din suprafata corpului si avem si o persoana disparuta. In rest, interventia se desfasoara cu fortele din Constanta si au fost trimise forte din Calarasi, Braila si Tulcea care trebuie sa ajunga. Se lucreaza pe racire, ca sa nu se extinda, sa nu se complice si pe stingere acolo unde este flacara deschisa”, a declarat Raed Arafat.

Intrebat daca exista informatii unde s-a produs explozia si posibila cauza, Raed Arafat a raspuns: „E devreme de spus acum. Asta va fi la scurt timp, cand se trage linia se vor da mai multe detalii. Acum e important sa controlam situatia.”

Vorbim despre sase victime, o persoana preluata de elicopterul SMURD si o persoana data disparuta, precum si alte 4 victime, toate constiente. A venit si domnul secretar de stat Raed Arafat care s-a echipat corespunzator si lucreaza cu colegii, a declarat Anamaria Stoica, purtatorul de cuvant al Centrului Operativ pentru Situatii de Urgenta.

Explozia s-a produs la ora 12.16 minute.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.