Care este, de fapt, adevaratul motiv pentru care Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se despart

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se despart! Vestea a cazut ca un traznet  pentru cei care ii cunosteau, mai ales ca in urma cu doua saptamani, cei doi isi reinoisera juramintele.

Care ar fi motivul despartirii

Dupa 15 ani, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza! Potrivit jurnalistilor de la fanatik.ro, despartirea a fost planuita de antrenor inca din primavara!

Astfel, satul de scandalurile in care a fost implicata Anamaria Prodan, Reghe a decis sa se separe de impresara! Potrivit presei, picatura care a umplut paharul ar fi fost transterul lui Man la Parma, atunci cand Anamaria Prodan a fost inlaturata de Gigi Becali si nu si-a luat comisionul!

Publicitate

In acel moment au avut loc mai multe discutii intre Gigi Becali si familia Reghecampf! “Eu nu sunt o taranca, sa stau sa intind mana la Gigi Becali”, a spus Anamaria Prodan. Impresara a pierdut cu transferul fostblistului 850.000 de euro, comision pe care l-ar fi incasat.

Ce scria Anamaria Prodan in urma cu doua saptamani

”15 ani de iubire fara margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si implinire mi-ai adus tu sotul meu de vis! Te iubesc fara limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ti-o port. Iubirea neconditionata pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decat tine… esti iubirea vietii mele! Nici viata nu este peste tine… esti mai frumos decat un rasarit de soare, esti mai frumos decat un vis frumos… Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viata!”, scria Anamaria Prodan pe Instagram, chiar in ziua in care si-au reinoit juramintele.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.