Fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu are iubita romanca

Baiatul lui Adi Mutu si al Alexandrei Dinu, Mario este acum major si are iubita romanca. Adolescentul locuieste tot in America impreuna cu Alexandra Dinu, dar tot o tanara romanca i-a furat inima.

Cine este iubita lui Mario Mutu

Fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu a marturisit ca este intr-o relatie si o iubeste pe frumoasa romanca.

Mario Mutu a postat o imagine pe contul personal de Instagram in care iti strange iubita in brate. Tanarul o saruta pe fata si o numeste “Viata mea”. Se pare ca Mario are sentimente reale pentru tanara.

Publicitate

Adrian Mutu, mesaj emotionat de ziua lui Mario

Fotbalistul a transmis un mesaj emotionant cu ocazia zilei de nastere a fiului sau cel mare.

„La mulți ani, baiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, intr-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secunda de când te-ai născut ca ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!”

Tanarul are o viata discreta si nu iubeste aparitiile in fata reflectoarelor. Mario Mutu are multi prieteni in Romania, printre care si unul dintre fii lui Cristi Borcea.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf Jr, prima reactie despre divortul parintilor sai

In anul 2013 Mario a primit cumplitul diagnostic: defect septal atrial, adica o gaura in peretele dintre cele doua camere superioare ale inimii.

Nimeni nu stia ca la doar 10 ani ducea pe picioare o boala grava care ii punea zilnic viata in pericol. Pentru ca facea patru ore de sport pe zi, avea toate investigatiile la zi, mai putin ecocardiografia, singura metoda prin care poate fi depistata o asemenea anomalie.

Dupa un control de rutina, medicul pediatru i-a recomandat lui Mario analize amanuntite.

“A fost o veste teribila, nu mi-a venit sa cred. Am fost absolut socata, am crezut ca e o greseala. Mi-am spus “nu, e o greseala, o sa-l mai duc la un control”. Si l-am dus cred la 8 sau 9 pediatri si toti mi-au confirmat acelasi lucru”, spune Alexandra Dinu.

Imediat dupa diagnosticare, Mario a fost operat intr-o clinica din Milano pe cord deschis.

Medicii i-au deschis toracele si cordul si au cusut gaura din peretele atrial, care masura 3 cm.

Citeste si articolul :   Oana Roman, momente grele dupa operatia mamei sale: "Trebuie sa fim puternici"

Alexandrei i-a fost alaturi un bun prieten, doctorul Cerin, un cardiolog roman care profeseaza si in Italia.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.