Momente grele pentru Magda Vasiliu. Este vorba despre fiul sau.

Magda Vasiliu trece prin momente grele. Vedeta s-a mutat in Italia in urma cu cativa ani. Aceasta a fost nevoita sa se mute pentru a merge la tratament cu fiul ei dupa ce a fost diagnosticat cu o boala crunta.

Fosta prezentatoare are parte de necazuri iar: dupa ce a cazut fiul ei a avut un picior fracturat si a avut nevoie de o interventie chirurgicala. In momentul de fata, cei doi sunt internati, iar perioada de recuperare va fi dificila pentru fiecare dintre ei.

Cand avea doar sapte anisori, fiul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer. La patru ani distanta de la cruntul diagnostic,  baiatul are 11 ani, iar Italia a este noua lui casa. In urma cu putin timp mama sa a postat un mesaj pe Facebook unde a povestit prin ce a trecut. Baietelui a cazut de pe bicicleta, si-a rupt piciorul si a fost operat de urgenta.

„Mami, am cazut cu bicicleta, nu-mi mai pot misca piciorul drept. Vino!’ Si m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumatate de ora mai devreme. L am gasit pe jos, cu piciorul drept indoit in mod nefiresc.

Acelasi picior la care are proteza. Nu stiu cand am sunat la salvare si nu-mi aduc aminte ce le am spus exact. Stiu doar ca in cinci minute au fost acolo, l au suit pe targa si am plecat spre spitalul din Viterbo. Acolo ne asteptau deja.. I-au facut un test covid, apoi l-au adormit si l-au trimis la radiografie.

Rezultatul: fractura de femur. La acelasi picior…Mi se parea ireal. N-avea cum sa fie asa. O doctorita imi spune: „Aranjam acum transferul la Roma, la Bambino Gesu. Avand in vedere istoricul lui medical e cel mai bine asa. Si atunci mi-a venit in cap ideea crunta ca fractura lui Vlad ar putea fi una patologica. Ca boala s-a intors.

Ca d-aia se grabesc sa ne trimita la Roma. Am completat mecanic toate documentele posibile…A venit elicopterul si chiar daca mi era frica de muream de ideea de elicopter, de zbor, m-am asezat cuminte unde mi-au spus si am numarat minutele pana la aterizare. 13, in total pana la Roma. De aici, cu alta ambulanta, la spital…A intrat in sala, unde i-au facut o interventie premergatoare celei care a avut loc joi

Citeste si articolul :   Victor Slav a intervenit de urgenta dupa ce Bianca Dragusanu a fost lovita cu bestialitate.

Eram singura, la 3 dimineata in sala de asteptare de langa blocul operator, sperand sa fie bine…Atunci abia am realizat ca plecasem in trening, fara ochelari, ca n-aveam nicio haina de schimb, ca mai aveam 9 la suta baterie, fara incarcator. Lasasem tv-ul aprins, luminile la fel, animalele nemancate, totul descuiat…

Au urmat doua zile oribile, insa joi, dupa operatie, acelasi medic care l-a operat si acum patru ani, a iesit din sala si mi a spus ca e totul ok. Ca fractura a fost urata, dar ca n-are legatura cu boala, nu e o fractura patologica, ci una traumatica. Si sa stau linistita’, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.