Cum arata acum Shannen Doherty, actrita diagnosticata cu cancer in stadiul terminal

Shannen Doherty(Brenda), indragita actrita din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistata cu cancer mamar pentru prima data in anul 2015. Actrita a dus o lupta grea, dar a reusit sa o castige in 2017, iar boala a intrat in remisie. Din pacate, trei ani mai tarziu, boala a revenit mult mai agresiv, de data aceasta in stadiu terminal.

Chiar daca este constienta ca zilele ii sunt numarate, Shanen Doherty incearca sa ramana optimista.

„Nu vreau ca lumea cand aude de cancer in stadiul IV sa se gandeasca ca persoana respectiva se prabuseste, ca nu se mai poate misca, ca nu va mai iesi din spital, ca nu mai poate lucra”, a spus Doherty (49 de ani), in interviul pentru Entertainment Tonight. „Esti anulat atat de repede, chiar daca tu te simti energic, bine si vrei sa mergi sa lucrezi, asa ca fac aceste marturisiri in speranta de a arata o fata diferita a acestei situatii”, spunea indragita actrita.

Aparitiile publice ale lui Shannen sunt din ce in ce mai rare. Totusi, actrita a fost suprinsa zilele trecute in Malibu, alaturi de mama ei.

Shannen Doherty a anuntat in direct ca are cancer

Actrita a fost invitata la emisiunea „Good Morning America“, la inceputul lunii februarie a anului trecut. Aceasta a povestit prin ceea ce trece.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, cea mai mare dezamagire: "Am fost fraierita"

”Va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Am cancer mamar in stadiul IV (metastaza). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriata”, a marturisit actrita.

Autor