Dida Dragan, adevarul despre problemele de sanatate: “S-a spus ca, de 14 ani, ma tot tratez de cancer”

Dida Dragan implineste 75 de ani in acest an. Satula de zvonurile aparute, cum ca s-ar trata de cancer, artista a decis sa lamureasca toate lucrurile.

„Fratilor, nu sunt bolnava, sunt bine, nu renunt la scena, pana cand plec pe campiile ceresti, eu altceva n-am sa fac! Eu fac vocalize, timp de ora, saptamanal, chiar si acum, cand nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie sa avem mare grija.

S-a spus ca, de 14 ani, ma tot tratez de cancer, de unde aceasta stire lansata de oameni rai? Eu nu prea acord interviuri, asa ca se inventeaza tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzica si de cei cativa prieteni’, a declarat Dida Dragan pentru Playtech.ro.

Publicitate

Dida Dragan a dorit sa lamureasca si situatia cu Silvia Dumitrescu, artista despre care s-a vorbit ca i-ar fi “furat” barbatul.

‘Stiu ca se spune ca ea mi-ar fi furat barbatul pe Florin Ochescu. El este tatal baiatul meu, este un tata implicat, am ramas in relatii bune. Fiul nostru este traducator, a studiat in Elvetia, dar s-a intors in Romania, pacat ca nu continua activitatea noastra muzicala, este tare talentat, ne-a mostenit.

Citeste si articolul :   Pepe, prima reactie dupa ce a fost pus la zid de Oana Zavoranu: "Ba, cand arunci cu noroi mi se pare mult"

Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat barbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am ramas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o sa acuz niciodata pe nimeni, ce a fost, a fost!’, a declarat Dida Dragan.

Cu ceva vreme in urma, Dida Dragan spunea, la Antena 1, ca nu a avut o viata usoara

‘Am avut nenumarate depresii, dar sunt o mare credincioasa. Dumnezeu nu m-a lasat! Niciodata nu mi-a fost usor. Trebuie sa recunosc, am vrut sa-mi iau viata de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci cand m-au acuzat pentru ce nu am facut.

Am fost acuzata de misticism, cand am luat premiu cu piesa «Reaprindeti candela». Mergeam la biserica. Dar intotdeauna cineva m-a tinut in picioare, acela a fost copilul meu‘, a spus intr-un interviu, Dida Dragan.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.