Silvana Riciu, din nou mamica. Primele imagini cu bebelusul: „Plang de fericire”

Silvana Riciu, solista de muzica populara este din nou mamica, pentru a treia oara. Indragita solista a nascut  joi, 24 septembrie, o fetita perfect sanatoasa.

„Am foarte multe emotii. Aseara am si plans pentru ca mi-e frica. Astazi vine pe lume bebelina, cand este si ziua Andradei (cealalta fetita a vedetei n.r). Sanatoasa sa fie, in rest nu conteaza”, a spus Silvana Riciu.

Silvana Riciu a nascut o fetita perfect sanatoasa.

„Astept acest moment de 9 luni, probabil o sa plang de fericire, pentru ca voi fi foarte emotionat”, a spus si sotul artistei.

Publicitate

Silvana Riciu a nascut o fetita perfect sanatoasa

Mica printesa a primit numele Anastasia Maria si a cantarit 3 kilograme si 600 de grame.

„Astazi plang de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”, a scris Silvana Riciu, emotionata, pe pagina sa de Facebook. Solista de muzica populara mai are doi copii, Andrada Maria si Luca Andrei.

Artista este casatorita cu interpretul Nicusor Ionita (34 de ani). Cei doi solisti s-au cunoscut in urma cu 13 ani, colaborand pe plan profesional.

Citeste si articolul :   Cleopatra Stratan si Edward Sanda au facut anuntul cel mare. Cand se casatoresc

“Astazi am fost foarte fericita. Cei 39 de ani m-au gasit o femeie implinita, cu o familie minunata. Asta este tot ceea ce mi-am dorit vreodata. Iti multumesc, Doamne. Fetita se va numi Anastasia Maria. Am inceput amenajarile nu numai pentru camera in care va sta bebelusul impreuna cu noi, ci facem amenajari in tot apartamentul unde ne vom muta in vara”, declara artista in februarie.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.