Razboinica Mellina si Faimosul Catalin Morosanu au ajuns in Romania. Primele declaratii

Razboinica Mellina si Faimosul Catalin Morosanu au revenit in Romania. Mellina si Morosanu au revenit din Republica Dominicana si au facut primele declaratii chiar la aeroport,

Mellina, primele declaratii la revenirea in tara!

Mellina, fosta Razboinica de la Survivor Romania a fost intampinata in aeroport cu multa caldura de catre cei dragi, carora le-a dus enorm lipsa in Republica Dominicana.

“Mi se pare ca parca totul a fost un vis! Stilul acela, vis-aventura si abia astept sa stau cu fiecare in parte din familia si prietenii mei, sa vad ce s-a mai intamplat aici! Cel mai dor mi-a fost de parintii mei si de sora mea Ramona!

Planurile mele de viitor sunt sa fac fix ce faceam pana acum si anume sa fac muzica frumoasa pentru oamenii care imi asculta muzica! Si sa ma bucur mai mult de familie, pentru ca uneori ii luam ca si cum nise cuvin si ca si cum o sa stea o eternitate in viata noastra!

Citeste si articolul :   Mihai Mitoseru, operat de urgenta.

Lucrurile se pot schimba oricand la 180 de grade! Mi-e foarte greu sa zic pe cine vad eu pe cine ar castiga! Eu vreau ca cel mai bun sa castige si sa fie de la Razboinici, daca se poate!”, a declarat Mellina.

Catalin Morosanu, primele declaratii dupa ce a revenit in tara de la Survivor Romania!

Catalin Morosanu a fost asteptat la aeroport de cei dragi, de sotia sa, dar si de Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, care a fost curios sa afle care este starea lui de sanatate.

“Ma simt foarte bine, am o primire extraordinara si nu mi-au spus nimic.

Iubesc Romania din toata inima, sa nu mai vad in viata mea nisip si palmieri. Numai la munte ma duc anul asta. A fost o experienta foarte grea, trebuia sa fii puternic psihic si sa rezisti in camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper sa am ce sa le povestesc celor din jur pentru ca a fost o experienta plcatua sl am avut si experinete neplacute cand trebuie sa stam in camp. Eu sper sa fi lasat ceva acolo, s fi lasat ceva in Survivor, pentru ca am realizat ca ne consumam energa degeaba, ca uram degeaba, pentru ca atunci cand iesim de acolo suntem oameni normali. Ma bucur sa am ajuns pe pamant romanesc.”, a spus Morosanu, potrivit wowbiz.ro

Autor