Horia Brenciu, marturisiri despre adoptia fiului sau Toma: „Il vrem noi!”

Horia Brenciu este cunoscut si iubit de toata lumea. Fire vesela si optimista, artistul cucereste de la prima vedere. Cu toate acestea, Horia nu a avut parte de o copilarie lipsita de griji.

Artistul a declarat ca familia sa a fost una saraca, iar mama sa a decedat cand acesta avea doar 11 ani. In momentul de fata, Horia are patru copii, doua fetite , ale sotiei sale din prima casnicie, o fetita, care este rodul iubirii dintre ei, si un baietel, adoptat imediat dupa ce a fost nascut.

Horia Brenciu, marturisiri despre adoptia fiului sau Toma

Publicitate

Artistul a povestit cum l-a adoptat pe baietel:

„Auzisem de la niste cunostinte de familie despre o tanara domnisoara care vrea sa avorteze si atunci am facut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avorteaza, il vrem noi!». Sotia mea a fost cu ea peste tot. Era minora. I-am asigurat toate elementele unei nasteri normale. Dupa ce a nascut, Alice l-a adus acasa. Am facut toate hartiile necesare”, a dezvaluit Horia Brenciu, in emisiunea Profesionistii, potrivit Click!.

„Toma este baiatul nostru. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe langa celelalte trei fete. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele“, a mai spus fericit Horia Brenciu.

„Toma e eroul tuturor. Sigur ca febletea lui e mama, dar de cand s-a facut mai maricel, prefera sa petreaca tot timpul cu mine, asa, ca-ntre baieti. Prima lectie de tenis, cu mine in postura de antrenor amator, a fost un spectacol total“.

Horia Brenciu a mai spus ca fetele lui l-au primit foarte bine in familie pe Toma, singurul lor fratior: „A fost si dorinta lor sa se intample asta si au fost de-a dreptul incantate de venirea lui. Acum avem ceva probleme cu rasfatul… Mina, chiar daca este cea mai apropiata de varsta lui, e foarte protectoare, asumandu-si de multe ori toate nazdravaniile pe care le face Toma“.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.