Cine este mama biologica a micutului Toma, fiul lui Brenciu. Horia a spus adevarul

Horia Brenciu si partenera sa de viata Alice au o familie frumoasa si fericita. Dar acum patru ani, cand a anuntat ca-si mareste familia, toti au fost surprinsi. Artistul a dezvaluit ca el si Alice, parintii celor trei fete, au adoptat si un baietel pe nume Toma.

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu s-au cunoscut in anii ’90, cand erau colegi in celebrul show TVR „Scoala Vedetelor”, si formeaza un cuplu din 2006. Cei doi s-au casatorit in 2016.

Ce doi mai aveau impreuna o fetita, pe nume Mina, iar Alice Dumitrescu mai are inca doua fete din alte relatii anterioare: Andreea, in varsta de 28 de ani, rezultata din casatoria anterioara si Maria, in varsta de 20 ani, dintr-o relatie cu un coleg. Horia Brenciu le-a considerat intotdeauna ca fiind fiicele lui.

In anul 2016, l-au adoptat pe baietelui Toma. Baietelul s-a adaptat imediat in noua familie si se simte excelent.

„Toma este baiatul nostru (…). Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc.

Citeste si articolul   Gheorghe Visu s-a transformat! Are 68 de ani, dar arata de 30! Imagini recente cu celebrul actor

Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe langa celelalte trei fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele, a spus plin de fericire, Horia Brenciu.Horia Brenciu a povestit in cadrul unei emisiuni tv cum au ajuns el si sotia lui, Alice Dumitrescu, sa il adopte pe Toma.

„Alice era gravida cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Cand am devenit tatal lor oficial, Maria avea 7 ani si Andreea, 15 ani. Imi spun si Horia, si tati, dar si tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. In 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetita noastra, Mina, care are 7 ani si dragul nostru Toma va saluta la cei 5 ani ai lui…”, a spus Horia Brenciu la televiziunea respectiva.

Horia Brenciu, despre mama lui Toma

Citeste si articolul   Monica Gabor trece prin clipe grele. La un pas să fie evacuată din vila lui Mr Pink, în valoare de 5.000.000 de dolari. Ce se întâmplă acolo

„Auzisem de la niste cunostinte de familie despre o tanara domnisoara care vrea sa avorteze si atunci am facut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avorteaza, il vrem noi!”. Sotia mea a fost cu ea peste tot. Era minora. I-am asigurat toate elementele unei nasteri normale. Dupa ce a nascut, Alice l-a adus acasa. Am facut toate hartiile necesare”, a mai spus Horia Brenciu.

Cand a fost intrebat ce va face daca micutul Toma ar vrea sa-si cunoasca mama biologica, Horia Brenciu a spus ca ar fi de acord. „Se poate intampla ca Toma, la o anumita varsta, sa vrea sa o cunoasca. Si o sa fac ceea ce vrea copilul. Cand vrea un copil ceva, il sustin. Daca e vorba de fericirea copilului… pentru ca ea e prioritara”, a mai declarat vedeta..