Viorica de la Clejani s-a napustit asupra unei jurnaliste de la Antena 3.

Fiica celebrilor lautari de la Clejani, Margherita a fost implicata intr-un accident rutier si poate ramane fara permisul de conducere, dar si cu dosar penal pe numele ei.

Organele de politie au sesizat comportamentul ciudat al tinerei si au supus-o unor teste pentru depistarea substantelor stupefiante. La IML i- au fost recoltate probe, ulterior aflandu-se rezultatele. Ziaristii s-au deplasat la locuinta Margheritei, unde au fost intampinati de parintii acesteia. Mama sa, Viorica nu a avut un comportament chiar demn de urmat, devenind violenta cu una din ziaristele din fata casei.

Viorica de la Clejani a devenit agresiva cu ziaristii

Ionita, tatal Margheritei nu a tinut un discurs foarte lung referitor la accidentul provocat de fiica sa. Acesta a tinut sa precizeze ca a fost doar un accident rutier din care nu au rezultat victime si care nu trebuie atat de mult mediatizat. Atat Ionita cat si Viorica au jignit ziaristii aflati in fata casei lor, ulterior aruncand cu o cutie de lapte intr-una dintre ziariste, ba mai mult a udat intreaga echipa cu apa.

Citeste si articolul :   S-a spus ca este insarcinata, iar acum Andreea Marin a tinut sa se afle adevarul chiar de la ea

viorica uda ziarista

Margherita a fost luata la sectia de politie pentru a i se luat declaratii. A spus ca nu stie de ce este implicata intr- un scandal de acest fel si neaga toata barfele legate de consumul de droguri.

In familia Clejanilor, consumul de droguri este ceva obisnuit. Anul trecut fratele Margheritei a trecut prin aceiasi situatie. Acesta a ajuns intr- un centru de dezintoxicare, obligat fiind de judecatori.