Augustin Viziru este tare mandru de fetita lui. Cum arata micuta Maria

Augustin Viziru se mandreste cu fiica sa. Maria are un zambet superb si este cel mai mare motiv de bucurie al actorului.

Taticul a postat imagini cu micuta lui Maria, sau „Maria Bucuria”, cum ii spune el. Augustin Viziru a postat recent o poza cu Maria, in varsta de 7 luni printre florile de 1 martie.

„Cel mai frumos martisor”, „O floricica printre flori”, „Cel mai frumos martisor al unor parinti”, sunt doar cateva dintre comentariile scrise de urmaritorii lui Augustin Viziru.

Publicitate

Augustin Viziru si iubita lui au devenit parinti pe data de 14 iunie a anului 2020:

„Buna, eu sunt Maria Petre-Viziru si ar fi trebuit sa vin pe lume pe data de 15, numai ca eu am vrut sa vin pe 14. Abia astept sa ma tina taticul meu in brate”, a scris Augustin Viziru cand s-a nascut micuta.

Augustin Viziru a postat pe instagram o singura fotografie cu iubita lui, de Craciun.

Augustin Viziru a fost casatorit

Actorul a fost casatorit si a avut o relatie de 11 ani cu Oana Mares, de care a divortat in anul 2011.

Citeste si articolul :   Cum arata acum fiica lui Bursucu de la Kanal D. Uite cat de mare si frumoasa s-a facut Anays

In anul 2018 actorul spunea ca era mult prea tanar cand si-a inceput relatia cu Oana Mures

„Ce-am invatat din fosta mea casnicie a fost un singur lucru. Din pacate, noi ce vedem cand suntem mici facem in oglinda cand ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce sa caut intr-o relatie din punctul meu de vedere pentru ca eram tanar si faceam ce voiam. M-am bagat intr-o relatie mai mult de dragul de a avea o relatie. Dar eu, in toata relatia mea, minteam si cand dormeam”, declara Augustin Viziru, in 2018.

Augustin Viziru a fost marele castigator Ferma 2020.

Actorul a jucat finala cu Elena Chiriac si a reusit sa castige marele trofeu si premiul de 50.000 de euro.

“In prima faza, nici nu am constientizat foarte bine ce s-a intamplat. Adrenalina m-a facut sa nu realizez ce am patit, abia la spital am realizat ce grava a fost accidentarea. Nu stiu daca m-a ajutat experienta de la primul sezon pentru ca nu a avut nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat acum. Au fost complet diferite toate lucrurile, jocul s-a desfasurat complet diferit.

Citeste si articolul :   O copila din Iasi l-a imbratisat pe politistul care a vrut sa-i amendeze tatal. Ce a facut politistul este emotionant

Eu jucam biliard, iar de cinci ani, de la accidentare nu am mai putut juca, ceea ce m-a frustrat foarte tare. Ideea ca am fost aproape de trofeu si nu am putut sa-l castig, m-a enervat tare. Si cand am primit propunerea din acest an, nu am stat pe ganduri. O sa-ti admit ca eram decis sa nu mai accept alte emisiuni de genul… dar pur si simplu nu am putut refuza.

Sincer, in acest sezon, ca niciodata, fiind tatic, am inceput sa nu ma mai duc cu capul inainte. Si intr-un joc cu probe periculoase, se poate intampla oricand orice, asa ca eram reticent. Dar era si orgoliul mare si-mi doream sa pot sa demonstrez ca as putea castiga Ferma!

In viata, asa este, am pierdut destul de mult, fiind atat de direct si transant de multe ori, dar satisfactia mea fata de sine este una extraordinara, nu plec capul in fata nimanui, tocmai pentru ca nu tolerez si nu fac compromisuri. Si atunci pot sta de vorba cu oricine, nu ma sperie absolut nimic si simt ca nu pot fi usor daramat.

Citeste si articolul :   Boala secreta si fara leac de care sufera Razvan Fodor. Sotia concurentului de la „Asia Express” a facut anuntul: „Oricand poate face o criza si…”

Concursul a fost construit de niste oameni foarte destepti, iar acolo au fost multe creiere care au gandit jocul. Asa ca trebuie sa taci in anumite situatii, sa faci si strategii, iar jocul nu-ti permite sa fii corect ca-n viata, 100%. Numai ca in acest sezon eu am fost corect si transparent, chiar daca nu am spus tot in anumite situatii, dar am fost mereu corect”, a spus actorul in 2020 pentru Viva.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.