Un medic din Timisoara s-a infectat cu COVID la o luna dupa doza de rapel de la Pfizer

Un medic radiolog din Timisoara a fost diagnosticat cu covid-19, la o luna dupa a doua doza de vaccin. Medicul timisorean a facut o forma usoara a bolii.

Marius Moise este medic radiolog la o clinica privata din Timisoara. La inceputul lunii ianuarie a primit prima doza de ser de la Pfizer, iar 21 de zile mai tarziu a facut si rapelul. La mai bine de o luna, mai exact, pe 28 februarie, a aflat ca este pozitiv la Covid-19, desi isi facuse si testul de depistare a anticorpilor.

“Am facut analiza, mi-a iesit un numar de 600, undeva peste 400, teoretic se pare ca imunitatea este formata, dar se pare ca si cu nivelul de 600 nu am avut suficienta imunitate. E posibil sa fie noua tulpina care e usor mai agresiva. Oricum si simptomele covidului sunt destul de nespecifice asa ca doar un test PCR poate pune un diagnostic cert” a declarat Marius Moise, medic radiolog.

Medicul a avut simptome usoare, dar a crezut initial ca e vorba de o viroza. Acesta stia de la inceput ca exista riscul sa faca boala, chiar si vaccinat fiind.

“Practic, sunt printre cei 5% carora vaccinul nu le ofera o protectie suficienta. Sfatul meu pentru toti oamenii e sa nu intre in panica, vaccinul trebuie facut faca exista posibilitatea!” a mai spus medicul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.