Profetia lui Bill Gates. Cand se va incheia pandemia de coronavirus.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, in varsta de 65 de ani, a primit a doua doza de vaccin. Cu aceasta ocazir a transmis un mesaj pentru toti oamenii.

Chiar daca este complet vaccinat, el continua sa respecte regulile , cum ar fi purtarea mastii.

„Vreau sa dau un exemplu bun. Daca esti vaccinat, tot mai poti transmite”, a transmis Bill Gates, potrivit cnbc.com

Reactia lui Bill Gates dupa vaccinare

Centrul american pentru controlul bolilor (CDC) transmite ca si persoanele vaccinate anti-COVID trebuie sa respecte in continuare masurile de siguranta.

Publicitate

In timp ce vaccinurile Moderna si Pfizer-BioNTech s-au dovedit a fi foarte eficiente in prevenirea bolilor severe si a deceselor cauzate de Covid, nu este clar in acest stadiu daca previn transmiterea.

„Nu ma voi opri din a purta masca si sa fiu extrem de atent, in special in jurul persoanelor in varsta care nu au fost vaccinate”, a declarat Bill Gates.

Profetia lui Bill Gates, cand vom reveni la o viata normala

Citeste si articolul :   Israelul a invins pandemia: "Mai putine restrictii, mai multe teste si mai multe vaccinuri. Asta e cheia spre victorie in lupta cu pandemia”

„Abia spre sfarsitul primaverii si la vara vom ajunge la numere de la care sa ne gandim la schimbarea comportamentului in mod semnificativ”, a mentionat filantropul miliardar.

Acesta sustine ca va purta masca pe tot parcursul toamnei, adaugan ca acest lucru “nu este un dezastru urias”

Gates, adevarul in plina pandemie

Bill Gates a spus adevarul despre finalul pandemiei de coronavirus. Intr-un interviu acordat pentru El Pais, cofondatorul Microsoft a declarat ca totul va reveni la normal odata cu vaccinarea a cel putin 70% din populatia planetei.

„Pana in vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal si, pana in 2022, in tari precum Spania si Statele Unite vor putea organiza evenimente majore. Vom depasi in mare masura cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, a declarat filantropul american.

De asemenea, Bill Gates, a mentionat ca exista, in continuare, discrepante intre tarile sarace si cele bogate in ceea ce priveste procesul de vaccinare. Astfel, cantitatea de vaccin din tarile bogate este mult mai mare fata de tarile sarace.

Citeste si articolul :   Bill Gates s-a vaccinat: „Ma simt minunat”

„In acest moment exista un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din tarile bogate este foarte mare, chiar si in comparatie cu tarile cu venituri medii precum Brazilia si Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continua sa vaccineze intr-un ritm lent”, a mai spus Bill Gates.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.