Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, si-a schimbat parerea despre vaccinare: “Vaccinul ajuta daca se vaccineaza atatia medici”

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a declarat ca fiecare persoana este libera sa ia o decizie, preotii neputand sa impuna acest lucru. Acesta spune ca fiecare trebuie sa ia o recomandare de la medicul sau si sa se ghideze dupa propria constiinta.

“Este o mare diferenta intre ceea ce propavaduim noi si ceea ce suntem pusi sa facem acum. Daca este o boala, ne implicam. Rugaciunea vindeca mai bine decat vaccinul
Eu m-am apropiat de toti oamenii, trebuia sa iau virusul de 100 de ori.

Impartasania combate orice virus. De aceea nu acceptam impartasanie cu mai multe lingurite, e blasfemie sa faci asa ceva.

Cu privire la vaccinare, noi nu spunem nici da, nici nu. Orice extremism nu este bun. Nici nu spunem vaccinati-va toti, nici nu spunem nu va vaccinati. Oricine ia o recomandare de la medicul sau.

Publicitate

Iata, cum spune Sfantul Pavel: bine este si asa, si invers!

Noi asteptam si noi ne rugam, pentru ca sa stiti ca si omul participa la vindecarea lui. Pentru ca daca se teme de vaccin, s-ar putea sa fie si mai aspru. Trebuie sa faca fiecare dupa sfatul medicului si constiinta sa. In orice caz este o boala reala pentru ca multi spun ca nu exista, exista.

Citeste si articolul :   Cunoscut Epidemiolog: "Romanii umplu spitalele si cimitirele pentru ca se infecteaza, nu pentru ca se vaccineaza”

Eu deocamdata nu ma vaccinez pentru ca am alergie, trebuie sa testeze medicii. Deocamdata nu am nevoie. Am transmis si preotilor asta, dar nu le-am zis sa nu se vaccineze. Sa ia recomandare de la medicii lor. Eu nu sunt medic.

Vaccinul ajuta, daca atatia medici se vaccineaza, urmeaza si profesorii si preotii, dar nu este obligatoriu.

Ce putem sa recomandam? Mai mult decat sfatul medicilor si constiinta personala..

Preotii nu se vor erija in specialisti sau prooroci.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.