Medic roman: “De aia va primesc la cabinet linistita, si “va ascult la plamane” asa cum va place”

Medicul Otilia Tiganas si-a expus punctul sau de vedere vizavi de vaccinare. Intr-o postare pe Facebook, medicul spune ca atat ea cat si familia, dar si personalul de la Centrul Medical Tiganas, s-au vaccinat impotriva noului coronavirus.

“Sunt vaccinata COVID 19, cu doua doze.

E vaccinat cu doua doze IT-istul firmei, Eugen, IT-ist si totodata print consort. Sunt vaccinate cu doua doze toate asistentele Centrului Medical Tiganas, si secretara cu familia, si ingrijitoarea cu toata familia ei. Sunt vaccinati cu doua doze parintii, fratii, verii si cumnatii personalului nostru.

Copiii mei, prietenii mei din gama TOP 3.

Publicitate

De aia putem bea cafea, fara masca, noi cu noi.

De aia mi-am tucat cu foc nepoata in weekend, dupa un an si cinci luni de pauza.

De aia asistentele mele va pot baga, la domiciliu, in focare suspect COVID, chestiile care va plac atat de mult, seruri “pe vene”. Chiar si cand voi refuzati testarea, evaluarea, logica, stiinta.
… Si se roaga si ele, ma rog si eu, sa scapati cu bine, noi stiind ca nu fiolele pe vene v-au salvat. Ci propria imunitate nescapata de sub control in furtuna citokinica, si Dumnezeu.

De aia va primesc la cabinet linistita, si “va ascult la plamane” asa cum va place, chit ca ascultatul meu in context de COVID pozitiv nu (prea) conteaza. De aia. Ca-s vaccinata cu doua doze, si stiu ca n-am sa mor de proasta, odata cu voi.

De aia va vizitez acasa, stiind la sigur ca sunteti bolnavi de COVID dar trisati testul si evaluarea.

Fiindca-s vaccinata cu doua doze, si azi imi permit.

De aia ni s-a (mai) luminat viata, noua profesionistilor in sanatate, iar prin noi si voua. Fiindca noi ne-am vaccinat cu doua doze”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.