Fratele Madalinei Manole nu este lasat sa-si vada nepotul

Un nou scandal in familia regretatei Madalina Manole. Fratele cantaretei, Marian Manole, este furios pentru ca nu este lasat sa-si vada nepotul.

Scandal in familia Madalinei Manole.

Chiar daca au trecut peste 9 ani de zile de cand artista a plecat in lumea cealalta, scandalul continua si acum. Sunt tensiuni mari intre fratele ei si fostul sot. Marian Manole a sustinut public, pe contul sau de Facebook, ca ar fi incercat sa se impace cu acesta, insa Petru Mircea l-ar fi refuzat categoric.

In urma cu putin timp, Marian Manole a scris un mesaj pe retelele de socializare. Barbatul spune ca a incercat sa se impace cu fostul cumnat. Potrivit spuselor sale, fratele Madalinei a vrut sa mearga acasa la Petru Mircea pentru ca fiul sau sa-l cunoasca pe Petru jr., dar fostul sot al cantaretei l-ar fi blocat pe telefon.

”Astazi am incercat o impacare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, sotul Madalinei! De dragul copiilor nostri! Mihai, baiatul meu, a dorit sa-si cunoasca varul, pe Petru jr, fiul Madalinei! Fiind si un timp frumos afara, calduros, am hotarat sa mergem la Otopeni, avand ulterior si treaba in Bucuresti! Nu am avut cum sa-l anunt telefonic pe fostul meu cumnat ca venim intr-o scurta vizita acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum sa-l apelez!”

“Mihai si prietena lui pregatisera si un mic cadou pentru varul lor! Dupa ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranta in suflet ca cei doi veri se vor cunoaste! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos ca eu ma voi retrage, sa lase copiii sa intre si sa-si intalneasca varul! A spus ca Petru jr este la un prieten in vizita! Aveam de gand sa mai stam si sa asteptam, l-am rugat sa il sune! Putea sa il sune pe Pui mic! Nu a dorit!” , a scris Marian Manole pe contul sau de Facebook.

Autor