Augustin Viziru este marele castigator Ferma 2020.

Augustin Viziru este marele castigator Ferma 2020. Actorul, celebru pentru rolurile de „baiat rau”, a devenit tata la varsta de 40 de ani si, de atunci, totul s-a schimbat la 180 de grade. Augustin i-a promis fiicei sale ca va fi marele castigator la Ferma.

Actorul a jucat finala cu Elena Chiriac si a reusit sa castige marele trofeu si premiul de 50.000 de euro. Augustin Viziru, castigatorul Ferma 2020, a acordat un interviu pentru Viva, in care a vorbit despre concurs si despre viata privata.

“In prima faza, nici nu am constientizat foarte bine ce s-a intamplat. Adrenalina m-a facut sa nu realizez ce am patit, abia la spital am realizat ce grava a fost accidentarea. Nu stiu daca m-a ajutat experienta de la primul sezon pentru ca nu a avut nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat acum. Au fost complet diferite toate lucrurile, jocul s-a desfasurat complet diferit.

Eu jucam biliard, iar de cinci ani, de la accidentare nu am mai putut juca, ceea ce m-a frustrat foarte tare. Ideea ca am fost aproape de trofeu si nu am putut sa-l castig, m-a enervat tare. Si cand am primit propunerea din acest an, nu am stat pe ganduri. O sa-ti admit ca eram decis sa nu mai accept alte emisiuni de genul… dar pur si simplu nu am putut refuza.

Sincer, in acest sezon, ca niciodata, fiind tatic, am inceput sa nu ma mai duc cu capul inainte. Si intr-un joc cu probe periculoase, se poate intampla oricand orice, asa ca eram reticent. Dar era si orgoliul mare si-mi doream sa pot sa demonstrez ca as putea castiga Ferma!

In viata, asa este, am pierdut destul de mult, fiind atat de direct si transant de multe ori, dar satisfactia mea fata de sine este una extraordinara, nu plec capul in fata nimanui, tocmai pentru ca nu tolerez si nu fac compromisuri. Si atunci pot sta de vorba cu oricine, nu ma sperie absolut nimic si simt ca nu pot fi usor daramat.

Concursul a fost construit de niste oameni foarte destepti, iar acolo au fost multe creiere care au gandit jocul. Asa ca trebuie sa taci in anumite situatii, sa faci si strategii, iar jocul nu-ti permite sa fii corect ca-n viata, 100%. Numai ca in acest sezon eu am fost corect si transparent, chiar daca nu am spus tot in anumite situatii, dar am fost mereu corect”, a spus actorul pentru sursa citata mai sus.

Citeste si articolul :   Medic roman, reactie dura: "Cine ii reprezinta pe aceia bolnavi. Cine va protesta pentru drepturile lor"

Cum s-a schimbat de cand a devenit tata

“Cu siguranta, cred ca acum pot spune ca sunt barbat cu adevarat. Nu este usor sa cresti un copil, dar simt ca te face un om mai bun. De cand a venit fetita mea pe lume, am alte prioritati. Vreau sa fiu alaturi de ea la fiecare prim pas: un gangurit, o ridicare, un pas”, a mai spus actorul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.