Ce a facut Diana Soaoaca in fata lui Iohannis dupa ce transmisia TV a fost oprita: “A fost foarte curios sa ma cunoasca”

Diana Sosoaca, senatorul AUR a spus ce s-a intamplat cu adevarat dupa ce camerele TV s-au oprit.

Avocata a spus ca a purtat masca pe fata doar atunci cand a intrat in Palatul Cotroceni, pentru ca acolo exista un aparat de masurare a temperaturii, care functiona doar cu masca pusa pe fata.

„Mi-am pus masca doar pe gura, nu pe nas, pentru ca e dreptul meu sa respir. Am intrat in sala in care a avut loc intalnirea, sunt doua mese la distante foarte lungi. Pana vine presedintele esti obligat sa stai in picioare. A venit presedintele, a spus Sarut mana, Buna ziua”, a spus Diana Sosoaca pe Facebook.

Publicitate

Mai mult, Calin Georgescu a fost propus ca premier, iar ca ministru al Educatiei AUR l-a propus pe Florian Colgeag. In semn de protest, Sosoaca a decis sa-si dea masca jos la finalul intalnirii.

„In acel moment, ne-a intrebat daca mai avem ceva de spus si s-a uitat la mine. Eu am continuat sa ma uit puternic in ochii dansului, dansul s-a ridicat in picioare, ne-am ridicat si noi, si in acel moment George i-a spus ca are un cadou pentru dansul: tabloul cu Romania Mare, in care sunt pictate padurile Romaniei asa cum erau candva.

Domnul presedinte s-a uitat la noi si a spus ca-l va prelua un consilier si in acel moment mi-am luat masca si am pus-o jos pe masa, ramanand fara masca in fata presedintelui Romaniei. S-a uitat la mine, m-am uitat la dansul, ne-am salutat Sarut mana! Buna ziua!, La revedere, domnule presedinte!, iar de acolo am iesit efectiv fara nicio masca”, precizeaza Diana Sosoaca.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, viitor senator AUR: „I-am spus lui Orban: Aresteaza-ma, ba! Ca nu ma opresti tu pe mine!”

Senatorul AUR a mentionat ca cei din SPP au „inlemnit” si au rugat-o sa poarte masca.

“Evident ca SPP-ul a inlemnit, m-a rugat sa-mi pun masca, am spus ca am si eu drepturi in aceasta tara, exista exceptii de la o lege oricum neconstitutionala, am o adeverinta medicala’. Mi-a fost ceruta adeverinta, s-a facut o copie dupa ea si toti, albiti, intepeniti, au tacut si ne-au condus spre iesire. Ne-am intalnit cu zeci de SPP si de consilieri. Nimeni nu a avut curajul sa-mi spuna nimic, se uitau la mine inlemniti si nu intelegeau cum pot sa ma plimb fara masca in interiorul Palatului Cotroceni. Pot, pentru ca legea imi permite”, a spus Diana Sosoaca (AUR) pe Facebook.

Cum il vede Diana Sosoaca pe Klaus Iohannis?

„Ce am simtit cand l-am vazut pe presedinte? Absolut nimic! Sa stiti ca nu e chiar atat de mare, de lat pe cat pare. Este inalt, dar nu foarte lat, nu stiu de ce ii ziceti toti dulap ca nu e chiar asa. Nu stiu cu altii cum s-a comportat, dar noua ne-a vorbit foarte cald, uimitor de cald. N-a mai fost acel ton stati acasa, altfel saptamana viitoare avem inmormantari. Nu cred ca si-ar fi permis. Am inteles ca a fost foarte curios sa ma cunoasca, il anunt ca doar o intalnire de 5 minute nu inseamna nimic si ca nu i-as dori sa ma cunoasca”, a mai spus Sosoaca.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.