Diana Sosoaca, viitor senator AUR: “SPP-ul a inlemnit, se uitau la mine inlemniti”

Diana Socoaca, parlamentar AUR, a povestit(versiunea domniei sale), pe o retea sociala, cum s-a desfasurat intalnirea de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis. Avocata a spus cum a reactionat atat presedintele, cat si SPP-ul, cand si-a dat masca jos de la gura in Palatul Cotroceni.

“Dansul (Klaus Iohannis n.red.) s-a ridicat in picioare, ne-am ridicat si noi si in acel moment George a spus ca are un cadou pentru dansul, tabloul cu Romania Mare in care sunt pictate padurile Romaniei asa cum erau candva.

Domnul presedinte s-a uitat la noi, a spus ca-l va prelua un consilier si in acel moment mi-am luat masca de la gura si am pus-o jos pe masa, ramanand fara masca in fata presedintelui Romaniei. S-a uitat la mine, m-am uitat la dansul, ne-am salutat: ‚sarut mana’, ‚buna ziua, la revedere domnule presedinte’, iar de acolo am iesit efectiv fara nicio masca.

Evident ca SPP-ul a inlemnit, m-a rugat sa-mi pun masca, am spus ca am si eu drepturi in aceasta tara, exista exceptii de la o lege oricum neconstitutionala, am o adeverinta medicala’. Mi-a fost ceruta adeverinta, s-a facut o copie dupa ea si toti, albiti, intepeniti, au tacut si ne-au condus spre iesire. Ne-am intalnit cu zeci de SPP si de consilieri. Nimeni nu a avut curajul sa-mi spuna nimic, se uitau la mine inlemniti si nu intelegeau cum pot sa ma plimb fara masca in interiorul Palatului Cotroceni. Pot, pentru ca legea imi permite”, a spus Diana Sosoaca (AUR) pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.